Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bucak İlçe Örgütü tarafından organize edilen bir etkinlikte, Avukat İsmail Doğan Subaşı Bucaklılarla bir araya geldi.
Etkinlik, Yemen Kahvesi'nde gerçekleşti ve CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'un da aralarında bulunduğu parti üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. CHP İlçe Başkanı Avukat Ahmet Sedat Oktay, etkinlik sırasında konuşma yaparak Subaşı'ya teşekkür etti ve hediye takdim etti.
Etkinlik, İsmail Doğan Subaşı'nın "Mahalle Deyip Geçme" adlı kitabının imza günü olarak da düzenlendi. Subaşı, söyleşi sonrasında kitabını imzalayarak katılımcılara takdim etti.
Subaşı, Bucak'a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederken, etkinlik CHP İlçe Örgütü ve katılımcılar arasında olumlu bir etkileşimle geçti.
CHP Bucak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen üç günlük Temel Siyaset, Yerel Yönetim Semineri ve Aile Kampı, önemli katılımcılar ve geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İşte detaylar!
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Bucak İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Başkan Ahmet Sedat Oktay'ın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, örgütlü gücün önemi vurgulandı.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bucak Kocaaliler Belediye Meclis Üyesi seçilen Mehmet Ali Yılmaz, CHP'ye katıldı. Rozet takdim töreni, CHP Bucak İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısında gerçekleşti. Detaylar için tıklayın!
CHP Bucak İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, Başkan Av. Ahmet Sedat Oktay liderliğinde gerçekleşti. Bucak’ın kalkınması için projeler ve stratejik adımlar planlanırken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Ayrıntılar için tıklayın!
CHP Bucak İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği danışma toplantısında Burdur İl Başkanı Kadir Koç, sert açıklamalarıyla gündeme damga vurdu. Terörle mücadele ve Cumhuriyet değerlerine dikkat çekti.
CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Göktur ve yöneticilerle birlikte AK Parti Bucak İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. #Bucak #Siyaset #CHP #AK Parti #Burdur Haber
Yorumlar (0)