Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili aday adayı İzzet Akbulut, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Dirmil, Gölhisar ve Çavdır ilçelerine giden vekil adayı Akbulut, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, öneri ve taleplerini dinledi.
Milletvekilliği aday adaylığı sebebiyle il başkanlığından istifa eden İzzet Akbulut, dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor. Köy köy, mahalle mahalle gezen Akbulut, geçtiğimiz gün de Burdur’un güzide ilçeleri olan Dirmil, Gölhisar ve Çavdır ilçelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Halkın sorunlarını dinleyen vekil adayı Akbulut, çözüm önerilerini de teker teker sıraladı. Önümüzdeki seçimlerden sonra Burdur’un hiçbir sorununun kalmayacağını ifade eden Akbulut, ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ziyaretçilerimize ara vermeden devam ediyoruz. Dirmil, Gölhisar ve Çavdır ilçelerimizde gönül dostlarımız ile bir araya geldik. Hasbihal ettik, seçim çalışmalarına ilişkin konuştuk, CHP’nin vizyon ve misyonunu anlattık. Söz veriyorum ki Burdur’umuzu 11 ilçesi 194 köyüyle hak ettiği güzel yerlere hep birlikte taşıyacağız. Tek sevdamız Türkiye, tek sevdamız Burdur.” dedi.
burduryenigün
Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de Burdur'un ihmal edildiğini vurgulayarak 'Bana değil, Burdurlulara sor!' dedi. Akbulut'un sert sözleri sosyal medyada gündem oldu!
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Gölhisar Kapalı Sulama Sistemi Projesi'ne 2025 bütçesinde sadece 1000 TL ayrılmasına sert tepki gösterdi, bu durumu hem Gölhisarlılara hem de TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a hakaret olarak değerlendirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur’daki sağlık sistemindeki yetersizlikleri gündeme taşıdı. Detaylar haberimizde...
Burdur’da Akpınar Yaylası’nda planlanan enerji santraline tepkiler büyüyor. CHP’li Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, halkın tepkisini dile getirerek, yanlarında olduklarını söyledi.
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, köy muhtarlarının sorun ve taleplerini TBMM’de gündeme taşıdı. GSM çekim sorunundan altyapı eksiklerine kadar tüm talepleri İzzet Akbulut, aktardı.
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Türkiye'nin ekonomik tablosunu çarpıcı bir hesapla ortaya koydu. 21 yıl öncesinin pazar alışverişi, bugün için tam 1044 TL!
Yorumlar (0)