CHP Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı Anıl Akbulut, Antalya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir operasyon kapsamında gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Anıl A. partimizin Yüksek Disiplin Kuruluna kesin ihraç istemi ile tedbirli olarak sevk edilmiştir" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Anıl Akbulut, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Anıl A., emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye çıkartıldı. Savcılık ifadesinin ardından Anıl A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İl Yönetim Kurulu üyesi Anıl A.'nın tutuklandığını ve kesin ihraç talebiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurdu. Kamacı yaptığı paylaşımda, “İl yönetim kurulu üyesi Anıl A. hakkında devam eden bir soruşturma sebebiyle tutuklanmıştır. Anıl A. partimizin Yüksek Disiplin Kurulu'na kesin ihraç istemi ile tedbirli olarak sevk edilmiştir. Söz konusu soruşturma ve dava süreci takip edilecektir” ifadelerini kullandı.
Antalya'da polis ekiplerince son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan 14 kişi tutuklandı.
Burdur’un Gölhisar İlçesi'nde motosiklet kazasında öldü denilen Bahri Sirel'in ölümüyle ilgili olarak 1 kişi tutuklandı.
Burdur'da Ocak ayında 213 asayiş olayı, 3 terör operasyonu ve uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 9 tutuklama gerçekleşti.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 Ekim-20 Ocak tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonrasında düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken adli mercilere sevk edilen 10 şüpheliden 8’i tutuklandı.
Antalya’da emniyet güçlerinin son 1 haftada yakalayıp adliyeye sevk ettiği şahıslardan 212’si tutuklandı.
Mersin’de terör soruşturması kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen DEM Partili Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ile 4 meclis üyesi tutuklandı, 1 meclis üyesi ’adli kontrol’ şartıyla salıverildi.
Yorumlar (0)