AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM) ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulundular.
“PROJE TAM ANLAMI İLE ÇOCUK DESTEK MERKEZI OLACAK”
Hazırlanan proje ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunan Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM)
Eski Yetiştirme Yurdu’ nun bulunduğu 10 bin m2 alana sahip arsa üzerinde yaklaşık 4 bin m2 kapalı alana sahip olacak Merkezimizde 30 kapasite ile 11-18 yaş arasındaki çocuklarımıza hizmet verilecek olup, site içerisinde dubleks evler ve idari binadan oluşacaktır. ÇODEM projesinde yaşam alanlarının yanı sıra atölyeler ile spor salonuda bulunacaktır.” açıklamasında bulundular.
“PROJE İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR“
Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM) proje çalışmaları ile ilgili bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Çalışma, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile birlikte avan ve uygulama projesi çalışmaları devam etmektedir. Proje çalışmaları ile ilgili Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü ile önce Mecliste görüşme gerçekleştirdik, yine Bakanlıkta ziyarette bulunarak kısa sürede projenin bitirilmesini ve yapım ihalesine geçirilmesi hızlandırılmasını talepte bulunduk.” dediler.
AK PARTİ Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan Çocuk Destek Merkezinin ihale tarihi ile ilgili açıklamada bulundular.
Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevim Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezinde kalan çocuklar tarafından hazırlanan serginin açılış programına katıldılar.
Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur İlimizde Çocuk Destek Merkezi yapılacağını daha önce duyurnuştuk
22, 23, 24, 26 ve 27. dönem Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK ve Ankara Koru Hastaneleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Ali ÖZÖN, Burdur TSO Başkanı Yusuf KEYİK'i ziyaret etti.
Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge ve meclis üyeleri tarafından Fahri Hemşehrilik Beratı ile onurlandırıldı. Özçelik, bu unvanın Gülnar halkıyla arasındaki bağı güçlendirdiğini belirtti.
AK Parti Burdur 22,23,24,26 ve 27. Dönem Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkanlığı için neden aday olmak istediğini açıkladı. Detaylar ve video haberimizde...
Yorumlar (0)