Çorum polisi tarafından düzenlenen operasyonlarda, 630 litre kaçak içki ile 38 bin adet makaron sigara ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kent merkezinde kaçak alkol ve kaçak sigara suçlarına yönelik çalışmalar çerçevesinde 3 ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 630 litre kaçak el yapımı alkollü içki, 38 bin adet kaçak makaron sigara, 5 adet sigara doldurma makinesi, 9 kilogram kıyılmış tütün ele geçirilirken gözaltına alınan 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Halkımızın sağlığını tehdit eden kaçakçılığın her türlüsünün men ve takibine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.(İHA)
Şüphelilerin 47 kişiden 250 milyon TL haksız kazanç tespiti üzerine Mersin ve Adana ile Mersin'in Tarsus ilçesinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Dron destekli operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı.
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kahvehanede kumar oynayan 4 kişiye 36 bin 988 lira para cezası uygulandı.
Van'ın Erciş ilçesinde polis ekipleri tarafından bir minibüste yapılan aramada 10 düzensiz göçmen ile 1 şüpheli yakalandı.
Gaziantep’te polis ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.
Burdur'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Antalya’da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda FETÖ üyesi olduğu belirlenen 95 şüpheliden 62’si tutuklandı.
Yorumlar (0)