Antalya - Burdur karayolunda büyük bir kolaylık sağlayacak olan Çubukbeli Tüneli inşaatından güzel haber geldi.
Seçim çalışmaları kapsamında Burdur'un Bucak ilçesine gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na Çubukbeli Tünelini soran NNC Haber Genel Yayın Yönetmeni Osman Nanecioğlu'na, ihalenin yapıldığı ve inşaatın başlayacağı müjdesi verildi.
Antalya Burdur karayolunu kullanan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlayacak olan Çubukbeli Tüneli'nde, Ulaştırma Bakanlığı tarafından aktarılan bilgiye göre, 24 Nisan'da inşaat çalışması başlıyor.
Yanlış bir bilgi olmaması adına Ulaştırma Bakanlığına sorarak bilgi verileceğini aktaran Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, NNC Haber Genel Yayın Yönetmeni Osman Nanecioğlu'na ilettiği bilgiye göre sayılı günler sonra Çubukbeli İnşaatı başlıyor.
Tamamlanacak olan proje ile birlikte, Antalya Çıkışı-Kızılkaya Ayrımı arasında bulunan, 7 bin 316,50 metre olan Çubukbeli rampalarının mevcut gidiş - geliş güzergâh uzunluğu, 4 bin 852 metreye düşürülecek. Burdur ile Antalya arasında yer alan türkülere konu olan Çubuk Beli yeni tünel ile kolaylıkla aşılacak.
14 Mayıs'ta yapılacak olan seçim öncesi gelen bu müjde bölge halkını da oldukça ilgilendiren ve sevindiren bir oldu.
Antalya'dan Bucak Burdur istikameti kamyonun yoldan çıkması nedeniyle kapalı
Burdur Bucak Antalya Karayolu Çubukbeli Yol kaza nedeniyle Kapalı
Antalya Çubukbeli Feci Kaza Bucak Antalya Karayolu çubukbeli'nde Meydana gelen trafik kazasında araçta yangın çıktı.
Antalya Burdur karayolu üzerinde yolcusuz olarak gitmekte olan yolcu otobüsü alevlere teslim oldu.
Bucak Antalya Karayolu Çubukbelinde meydana gelen otobüs kazasında yaralananların isimleri belli oldu
Antalya- Burdur karayolu Çubuk Beli mevkiinde meydana gelen tek taraflı kazada tonlarca balık yola saçıldı.
Yorumlar (0)