Cumhur İttifakı Elmalı'da Gücünü Gösterdi! Ali Gökçe'nin Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı Büyük Yankı Uyandırdı.
Cumhur İttifakı Antalya Elmalı Belediye Başkan Adayı Ali Gökçe tarafından yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, ilçede büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Açık havada yapılan açılışa yoğun bir katılım sağlanırken, Elmalı'da dün yapılan açılış konuşulmaya devam ediyor. Ali Gökçe'nin 31 Mart seçimlerine damga vuracağına dair güçlü bir inanç hakim.
Açılışta yaptığı konuşmada Elmalı'ya hizmet etmek için büyük bir arzu duyduğunu belirten Ali Gökçe, şunları söyledi:
"Elmalı'mızın hak ettiği hizmeti almak için 31 Mart'ta hep birlikte Cumhur İttifakı'na oy vererek bu değişimi başlatacağız. Elmalı'mızı daha güzel bir geleceğe taşımak için gece gündüz çalışacağız."
Gökçe'nin samimi ve vizyoner konuşması, Elmalı'lılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Vatandaşlar, Gökçe'nin Elmalı'ya hizmet edeceğine ve ilçeyi hak ettiği yere taşıyacağına dair umutlu olduklarını dile getirdiler.
Açılış törenine AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Salih Sarıgül ve Osman Ali Eciş, MHP Elmalı İlçe Başkanı Hasan Sert, Ülkü Ocakları Elmalı İlçe Başkanı Süleyman Sert, AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Yunus Emre Coşkun ve çok sayıda partili katıldı.
Törende konuşan AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Elmalı'nın Cumhur İttifakı'na her zaman sahip çıktığını ve bu seçimlerde de Cumhur İttifakı'nın zafer kazanacağına inandığını söyledi. Taş, Elmalı'ya hizmet etmek için Cumhur İttifakı'nın hazır olduğunu ifade etti.
AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Yunus Emre Coşkun da yaptığı konuşmada, Elmalı'da Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve bu seçimlerde de zafer kazanacaklarını söyledi. Coşkun, Elmalı'ya hizmet etmek için Cumhur İttifakı'nın hazır olduğunu vurguladı.
Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Elmalı'da 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde Ali Gökçe'nin Cumhur İttifakı'na zafer kazandırması ve Elmalı'ya hizmet etmesi bekleniyor.
Cumhurittifakı AK Parti Elmalı Belediye Başkan Adayı Ali Gökçe“Bizim gönlümüz çok geniş. Önümüzde ki 5 yıl Elmalı’nın sıçrama yapabilmesi için, şaha kalkması için sizlerden destek istiyorum”
Ak parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik Hizmete susayan hizmette geri kalmış Elmalı’mızı yeniden Ak Belediyecilik ile buluşturup hizmet almasını sağlayacağız. Ali Gökçe Başkanım ile Elmalı şaha kalkacak. Devlet ve Hükümet olarak desteğimiz tamdır. Ali Gökçe ile Elmalı Altın çağını yaşacaktır.
Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti
eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu Elmalı İlçesinde Seçmenlerle Buluştu Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bakan Çavuşoğlu Başkan Ali Gökçe İçin Destek istedi.
31 Mart 2024 pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde Ak parti Elmalı Belediye Başkan Adayı Ali Gökçe oldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışıyla ilgili, “Henüz hiçbir şey netleşmiş değil. Erdoğan, bugün Bahçeli ile mutabıkız dedi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)