Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’a "Asırlık Gece" kitabının Macarca tercümesini hediye etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban’a sadece yerli otomobil Togg’u hediye etmedi. Erdoğan’ın Orban’a ikinci bir hediyesi daha vardı. Erdoğan, Macaristan ziyareti sırasında, avukatı Hukukçu Doç. Dr. Hüseyin Aydın’ın 15 Temmuz hain darbe girişimi hakkındaki ’Asırlık Gece’ kitabını armağan etti. Erdoğan’dan kitabın Macarcaya tercüme halini hediye alan Orban, ilk işinin kitabı okumak olduğunu söyledi.
Hediyeyi fark eden Macar Cumhurbaşkanı Katalin Novak da Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kitap istedi. Budapeşte Üniversitesi’nde görevli Türk akademisyenlere talimat veren Erdoğan, kitabın Macaristan Cumhurbaşkanı’na ulaştırılmasını istedi. İHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Dünya bir hastanın, manyağın, Netanyahu'nun kanla beslenen vampirliğini izliyor. Ey Amerikan devleti bu kan senin eline de bulaşmıştır. Bunda İsrail kadar sen de sorumlusun. İsrail'in bu soykırımlığına, vampirliğine sizde ortak oldunuz" dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Buluşması çerçevesinde Haber Spikeri Mehmet Aydın ile Radyocu Hop Dedik Ayhan, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde gençlerle buluşacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan ziyaretinin ardından uçakta açıklamalarda bulundu. Yargıtay-AYM krizi hakkında konuşan Erdoğan, "Anayasa Mahkemesi arka arkaya yanlışlar yapıyor, Yargıtay'ın kararı asla bir kenara atılamaz." dedi.
Zülfiye nine hazırladığı yaprak sarmalarını ikram etmek için Cumhurbaşkanını bekliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kocasinan Belediyesinin ‘Sıfır Atık Projesi’ destek veriyor.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Alnımız ak, başımız dik yürüdük, 1 olduk 21 olduk." dedi.
Yorumlar (0)