Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlediği masa tenisi turnuvası ödül töreni ile sona erdi.
Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği masa tenisi turnuvası Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvaya Cumhuriyet Başsavcı Harun Ünlüsoy, adliyede görevli hakimler, Cumhuriyet Savcıları ve adliye personeli katıldı. Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenledikleri turnuvaya katılan ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
36 kişinin katıldığı turnuva sonunda zabıt katibi Sedat Kurt birinci olurken, yazı işler müdürü Mikail Demir ikinci, Cumhuriyet Savcısı Furkan Akbulut ise üçüncü oldu. Dereceye girenlerin kupalarını Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy takdim etti. Turnuva hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.
İHA
Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcusu Aybige Feride Üstündağ WTT Gençler Kapadokya 2025 Turnuvası’nda U11’de birinci olarak dünya dördüncülüğüne yükseldi ve Muğla’ya büyük bir gurur yaşattı. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar’da Masa Tenisi il birinciliği müsabakaları Çiğiltepe Spor Salonu’nda tamamlandı. Detaylar haberimizde..
Masa Tenisi Büyükler İl Şampiyonası hafta sonu çekişmeli maçlara sahne olurken, şampiyon Pamukkale Belediyespor oldu.
Okul Sporları Genç Kızlar İl Birinciliği Masa Tenisi Müsabakaları tamamlandı. Müsabakalarda Çobanlar Çok Programlı Anadolu Lisesi birinci, Sandıklı Kız Anadolu Lisesi ikinci, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi üçüncü olurken Şuhut Kız Anadolu Lisesi ise 4’üncü oldu.
Kamu Spor Oyunları İl Birinciliği masa tenisi müsabakaları, Çiğiltepe Spor Salonu’nda tamamlandı. Detaylar haberimizde..
Muğla, masa tenisi sporuna yeni hakemler kazandırmak amacıyla düzenlenen Masa Tenisi Aday Hakem Kursuna ev sahipliği yapıyor.
Yorumlar (0)