Antalya

Davut Çetin: “Mümkün olan bütün oylara talibim”

CHP Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Davut Çetin, aday olması halinde her kesimin oyuna talip olduğunu belirterek, “Mümkün olan bütün oylara talibim.

Davut Çetin: “Mümkün olan bütün oylara talibim”

CHP Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Davut Çetin, aday olması halinde her kesimin oyuna talip olduğunu belirterek, “Mümkün olan bütün oylara talibim. Ben kendimi biliyorum, Muratpaşa’da beni biliyor az çok. Bir oran vermek istemiyorum. Alabileceğimiz her türlü oyu alırız. Biz her kesimin oyuna talibiz” dedi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) önceki dönem başkanı ve CHP Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Davut Çetin, CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada aday adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Çetin, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.
Muratpaşa Belediyesi için aday adaylığına ayın 5’inde başvuru yaptığını aktaran Davut Çetin, hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başladığını ve birçok yerlere ziyaretler gerçekleştirdiğini ifade etti.

7 başlıkta 70 proje
Çok deneyimli ve başarılı bir ekiple yola çıktığını kaydeden Çetin, “Sadece iletişim tarafında 10-12 kişi çalışıyor, proje kısmında ise yine o kadar mimar ile mühendis arkadaşımız hazırlık yapıyor. 7 tane ana başlık belirlediler, bu ana başlıkların altında da 70 tane proje hazırlıyorlar. Proje yapmak kolay, biz de birçok proje var ama projeyi yapınca ayaklarının yere basması ve oturup bütçesine bakmak lazım. Yıllarca yaptığım projelerin bir kısmını bütçesizlikten hayata geçiremedik. Bugüne kadar elimi taşın altına koymaktan hiç korkmadım. Şimdi de geldiğimiz noktada yerel yönetimde projelerimizi bir bir yapmaya talibiz. Bilgimiz, birikimimiz var. Çalışan çok büyük bir ekimiz var. Çok daha güzel projeler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

“Her kesimin oyuna talibiz”
Basın mensuplarının sorularına da yanıtlayan Çetin, aday olduktan sonra hedeflediği oy oranına ilişkin soruya ise şu şekilde cevap verdi:
“Her hangi bir çıta koymadım. Mümkün olan bütün oylara talibim. Ben kendimi biliyorum, Muratpaşa’da beni biliyor az çok. Bir oran vermek istemiyorum. Alabileceğimiz her türlü oyu alırız. Biz her kesimin oyuna talibiz. Bizim partilimiz zaten bize oy veriyor ama bizim özellikle Büyükşehir’i kazanmak için aday kim olursa olsun Muratpaşa’dan elimizden geldiği kadarıyla oy taşımak zorundayız. Geçen dönem Büyükşehir’i kazandık, bu dönemde de kazanmak için elimizden geleni yapmaya hazırız.” İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Korkuteli Belediye Başkanı  Saniye Caran  17. Olağan Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'ne Katıldı
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran 17. Olağan Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'ne Katıldı

CHP Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Necati Gavaz, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile birlikte 17. Olağan Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı. Kongreye Gavaz ve Caran'ın yanı sıra Korkuteli Gençlik Kolları yönetimi, Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ve CHP Korkuteli İlçe Sekreteri Kadir Erten de katılım gösterdi.

CHP Ağlasun'da yeni dönem! Mustafa Bayka Ağlasun İlçe Başkanı oldu
Bölgesel

CHP Ağlasun'da yeni dönem! Mustafa Bayka Ağlasun İlçe Başkanı oldu

2020’den bu yana CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Mustafa Bayka, Ağlasun CHP İlçe Başkanı olarak atandı.

Bundan Böyle Antep değil, Toros fıstığı olarak anılacak
Bölgesel

Bundan Böyle Antep değil, Toros fıstığı olarak anılacak

Antalya'ya uyarlanarak Toros fıstığı adı verilen ürünün ilk hasadı, Başkan Muhittin Böcek tarafından CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'e hediye edildi

CHP lideri Özel'le ilgili yasak aşk iddialarına Bahçeli de dahil oldu Devlet Bahçeli ne dedi ?
Yaşam

CHP lideri Özel'le ilgili yasak aşk iddialarına Bahçeli de dahil oldu Devlet Bahçeli ne dedi ?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile yasak aşk yaşadığı iddiaları gündemdeki yerini korurken TBMM Gurup toplantısında konuşan MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli konuyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu .

Bilecik’te Toplanan  CHP Marmara Bölgesi İl Başkanları " Tüm Başkanlar Gözbebeğimizdir"
Bölgesel

Bilecik’te Toplanan CHP Marmara Bölgesi İl Başkanları " Tüm Başkanlar Gözbebeğimizdir"

Bilecik’te düzenlenen CHP Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı sona erdi. Açıklanan ortak bildiride, “Herkes tarafından bilinsin ki, tüm belediye başkanlarımız örgütlerimizin göz bebeğidir. Hiçbir kurgulanmış dava ya da komplo ve kumpas partimizin iktidar yürüyüşünü durduramayacaktır” denildi.

  Başkan Gülşah Durbay'dan, Özgür Özel iddialarına sert yanıt: “Hesabını mahkemede soracağım”
Yaşam

Başkan Gülşah Durbay'dan, Özgür Özel iddialarına sert yanıt: “Hesabını mahkemede soracağım”

Adı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le anılan Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, hakkındaki iddialara cevap verdi. Bir internet sitesinde yayınlanan haberin baştan sona iftira olduğunu anlatan Durbay, "Hesabını mahkemede soracağım" dedi