Denizli

Denizli’de 24 Saatte İki Yangın

Denizli’de son 24 saat içerisinde çıkan araç ve iş yeri yangınları korkuya neden olurken, her iki yangın da ekiplerin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Devamı Haberimizde...

Denizli’de 24 Saatte İki Yangın

Denizli’de son 24 saat içerisinde çıkan araç ve iş yeri yangınları korkuya neden olurken, her iki yangın da ekiplerin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi’nde faaliyet iş yerinde, dün gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi’nde park halinde olan bir otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Birçok aracın bulunduğu alanda çıkan yangın, panik oluşturdu. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını çevredeki araçlara fazla sıçramadan söndürdü. Alev topuna dönen araç kullanılmaz hale gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Denizli OSB Başkanı  Mehmet Abdülkadir Uslu son yolculuğuna uğurlandı
Yaşam

Denizli OSB Başkanı Mehmet Abdülkadir Uslu son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında hayatını kaybeden Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdülkadir Uslu, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar haberimizde..

Denizli’de çıkan yangın büyümeden söndürüldü
3. Sayfa

Denizli’de çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Denizli’nin Buldan ilçesinde müstakil evler, yeşil ve kuru otların bulunduğu yerde çıkan yangın ekipler tarafından büyümeden söndürüldü. Detaylar haberimizde..

Geleceğin ateş savaşçıları yetişiyor
Yaşam

Geleceğin ateş savaşçıları yetişiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin itfaiye teşkilatını güçlendirmek için aldığı 3’ü kadın 24 itfaiyeci adayı alevler arasında geçen eğitimden başarıyla çıktı. Detaylar haberimizde..

Babasından öğrendiği sepetçilikle ‘sanatçı' unvanını aldı
Yaşam

Babasından öğrendiği sepetçilikle ‘sanatçı' unvanını aldı

Denizli'nin Çal ilçesinde babasından öğrendiği tekniklerle yıllardır sepet ören Muharrem Kaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Yaşayan Sanatçı" unvanı verildi. Doğal malzemelerle yapılan el emeği sepetler büyük ilgi görüyor. Detaylar haberimizde..

 Babadağ'da 5'nci kez düzenlecek Off-Road heyecanı başlıyor
Etkinlik

Babadağ'da 5'nci kez düzenlecek Off-Road heyecanı başlıyor

Denizli'de Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Off-Road gösteri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Buldan'ın hekim kadrosu güçleniyor
Yaşam

Buldan'ın hekim kadrosu güçleniyor

Denizli'de Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Feden Kübra Özdilek Kırçiceği göreve başladı. Detaylar haberimizde..