Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, miniklere trafik bilinci kazandırılıyor. Polis trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, 22 okulda 3 bin 366 ilkokul öğrencisine uygulamalı trafik eğitimi verildi.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında çocuklara trafik bilinci kazandırmak amacıyla uygulamalı eğitimler düzenledi. Bu kapsamda Güney, Sarayköy, Honaz, Babadağ ve Buldan ilçelerindeki 22 okulda, 3.366 ilkokul öğrencisine trafik güvenliği eğitimi verildi. Eğitimlerde, Trafik Eğitim Parkuru Brandası kullanılarak çocuklara trafik kuralları uygulamalı şekilde anlatıldı. Küçük yaşta verilen eğitimlerin, ilerleyen yıllarda daha bilinçli yayalar ve sürücüler yetişmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.
Öte yandan Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, çocukların trafik kurallarını erken yaşta öğrenmesi için benzer eğitim faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların şikayet ettiği Aktepe ve Kayıhan Mahallelerini bağlayan yeni yolda açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda piyasa değeri yaklaşık 270 bin TL olan 7 adet gümrük kaçağı telefon ele geçirildi.
Denizli’de denetimden kaçmak isterken başka araca çarpan lüks otomobil, ekiplerce durduruldu
Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne atandı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi öğrencileri, Bucak İftar Çadırı'nda gönüllü olarak yer aldı. Birlik ve beraberliğin gücünü hissettiren etkinlik detayları için tıklayın.
Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İyilik Haftası kapsamında Bucak Müftülüğü ve TDV Bucak Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Yorumlar (0)