Denizli

Denizli’den Gelen Genç Antalya 'da ölü Bulundu

Denizli'den ailesiyle beraber Antalya'da okuyan kardeşi ve halasını ziyarete gelen Selim Ulaş Yarıkan (28), odasında ölü bulundu. Savcılık Şüpheli buldu..

Denizli’den Gelen Genç  Antalya 'da ölü Bulundu

Denizli'den ailesiyle beraber Antalya'da okuyan kardeşi ve halasını ziyarete gelen Selim Ulaş Yarıkan (28), odasında ölü bulundu

Olay, saat 10.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi 251 sokak üzerinde yer alan 7 katlı apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Selim Ulaş Yarıkan, dün Denizli'den hem Antalya'da okuyan kardeşini hem de halasını ailecek ziyarete geldi. Bugün sabah saatlerinde Yarıkan'ın kardeşi kahvaltı için ağabeyini uyandırmaya gitti. Tüm çabalara rağmen Yarıkan uyanmayınca evdekilere seslendi.

Selim Ulaş Yarıkan'dan tepki alamayan aile bireyleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla adrese sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin incelemesinde Yarıkan'ın hayatını kaybettiği belirlenince adrese polis ekipleri talep edildi. Belediye tabibinin de ölümü şüpheli vermesi üzerine savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri de çalışma gerçekleştirdi. Ekiplerin incelemesinin ardından Selim Ulaş Yarıkan'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Serik Ajans 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da Çiçekçilerin Fotoğraf  krızi ,tek yumrukla komalık etti
3. Sayfa

Antalya'da Çiçekçilerin Fotoğraf krızi ,tek yumrukla komalık etti

Antalya’da çiçekçilik ile uğraşan iki kişinin sosyal medyada aynı fotoğrafı kullanma tartışmasında taraflardan birisi aldığı yumruk darbesi ile komalık oldu. Yaşanan olay saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Antalya Elmalı Feci Kaza çarpışan Araç yandı  3 Ölü
3. Sayfa

Antalya Elmalı Feci Kaza çarpışan Araç yandı 3 Ölü

Elmalı ilçesine bağlı Bayralar Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Aytaç Özen'in kullandığı 07 BIF 075 plakalı motosiklet, sola dönüş yapan Hüseyin Sarıca yönetimindeki 07 Z 5826 kamyonete çarptı.

Korkuteli'den Umreye Gidecek Hafızlar Kura İle Belirlendi
Yaşam

Korkuteli'den Umreye Gidecek Hafızlar Kura İle Belirlendi

Korkuteli İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz'ın başkanlığında öğrenci, öğretici ve velilerin huzurunda yapılan kura çekimi sonucu 24 öğrenci ve 2 öğretici umreye gitmeye hak kazandı

Kazada Oğlu Ölen verilen cezayı  az bulan Anne Mahkemede Sok Üstün  Şok  Yaşadı
Yaşam

Kazada Oğlu Ölen verilen cezayı az bulan Anne Mahkemede Sok Üstün Şok Yaşadı

Gözyaşlarına hakim olamayan anne Cennet Deniz ise oğlunun bir kazaya değil, cinayete kurban gittiğini söyleyerek, “Benim bütün ümidimi kırdılar. Hem alkollü hem de hızlı araç kullan, sonra da devamı haberimizde

Serik Belediyesi Kadınlar İçin Lokal açtı
Yaşam

Serik Belediyesi Kadınlar İçin Lokal açtı

Antalya Serik Orta Mahalle 9 Mart parkı içerisinde hizmete giren kadınlar lokalinden 10.00 ile 20.00 saatleri arasında, kadınlarımız kaliteli hizmet anlayışı ile cüzzi fiyatlara faydalanabilecekler. 7 gün açık olan Kadınlar lokalinde kadınlarımız her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerini düzenleyebilecekler.

Kayıp gencin cansız bedeni Manavgat Irmağı’nda bulund
3. Sayfa

Kayıp gencin cansız bedeni Manavgat Irmağı’nda bulund

Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ta bir ganyan bayiinde çalışan Yasin Ünsal (25), sabah işe gitmek üzere evden ayrıldı.