Denizli Gaziler Şehit Derneği Başkan Vekili Kemal Er, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısını kınayarak, şehitlere rahmet yaralılara acil şifalar diledi.
TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısını kınayan Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Denizli Şube Başkan Vekili Kemal Er, terör saldırısı hakkında açıklamalarda bulundu. Ankara'da hain terör saldırısının ardından şehitlere rahmet yaralılara acil şifalar dileyen Er, “Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayi AŞ'ye (TUSAŞ) düzenlenen hain terör saldırısını nefretle lanetliyoruz. Aziz şehitlerimize cenabı Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Asil milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak, uluslararası dinamikleri, büyük projeleri ve çok bileşenli denklemleri de göz önünde bulunduruyor, bu sebeple örgütün silah bırakmasını ve terör örgütünün lağvedilmesini istiyoruz. Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir. Geçmişte olduğu gibi bizlere yaşattıklarınız, bugünde tarihe, kalın harflerle yazılacaktır. Bunu her yerde ve en yüksek sesle haykıracağız. Sizleri yüce Türk milleti affetmeyecektir. Hele ki bizler asla affetmeyeceğiz. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yerleşkesine yapılan terör saldırısını lanetliyoruz” dedi.
Antalya'da evinde misafir olarak kalan arkadaşını kendisine tacizde bulunduğu iddiasıyla silahla vurarak öldüren genç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Antalya'da yalnız yaşayan 36 yaşındaki kadın evinde yüzüstü halde ölü bulundu. Vücudunda morluklar tespit edilen Gökalp'in erkek arkadaşı olduğu iddia edilen H.Ş., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Antalya'da 3 Nisan tarihinden bu yana kendisinden haber alınamayan Yusuf Bektaş(35) için ailesinin talebi üzerine Baraj Mahallesi'nde bulunan kanalda arama yapıldı.
4-6 Nisan 2025 tarihlerinde Türkiye'de ilk kez İstanbul'da düzenlenen Gençler ve Büyükler Türkiye Sambo Şampiyonası sporcuları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti
Sivas Gemerek’te meydana gelen motosiklet kazasında Serikli Ahmet Demir hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Birinci MAKÜ Yörük Çalıştayı temsili yörük göçü ile geçmişe bir yolculuk yaşattı.
Yorumlar (0)