Burdur / Bucak

Dereköy'de yol çalışmaları tamamlandı! Muhtar Eroğlu çalışmalara engel olanları kınadı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı İncirdere Köyü'nde, uzun süredir beklenen sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Muhtar Oğuzhan Eroğlu, projeye destek veren yetkililere teşekkür ederken, gelecekteki çalışmalarla köyün ulaşımının daha da iyileştirileceğini duyurdu. Ayrıntılar için hemen tıklayın!

Dereköy'de yol çalışmaları tamamlandı! Muhtar Eroğlu çalışmalara engel olanları kınadı

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı İncirdere Köyü’nde, uzun süredir beklenen sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgedeki ulaşım daha güvenli ve konforlu hale geldi.

İncirdere Köyü Muhtarı’ndan Teşekkür Mesajı

İncirdere Köyü Muhtarı Oğuzhan Eroğlu, çalışmaların sona ermesinin ardından yaptığı açıklamada, köy halkı adına projeye destek veren yetkililere teşekkür etti. Eroğlu, “Köyümüzün yollarında sıcak asfalt çalışması başarıyla tamamlanmıştır. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Valimiz Tülay Baydar Bilgihan hanımefendiye, milletvekillerimiz Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz’a, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın’a, değerli Kaymakamımız Bayram Gale’ye ve il genel meclisi üyemiz İbrahim Avcıl’a şahsım ve köylülerimiz adına şükranlarımı sunuyorum,” ifadelerini kullandı.

Gelecek Yıllarda Çalışmalar Devam Edecek

Muhtar Eroğlu, köydeki yol çalışmalarının tamamen bitmediğine de dikkat çekti. Asfaltlanmamış kısımlar için önümüzdeki yıllarda yeni çalışmaların planlandığını belirterek, "Kalan yolları da önümüzdeki dönemde tamamlayacağız," dedi. Muhtar, ayrıca çalışmaların önüne engel koymaya çalışan kişileri kınayarak, köyün kalkınma çabasını engellemek isteyenlere karşı birlik içinde olunması gerektiğini vurguladı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 14
    ALKIŞ
  • 8
    SEVDİM
  • 8
    BEĞENDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak Dereköy’de hibrit mısır verimi dikkat çekiyor
Etkinlik

Bucak Dereköy’de hibrit mısır verimi dikkat çekiyor

Burdur Bucak Dereköy’de, Preştis F1 hibrit mısır çeşidi yüksek verimle dikkat çekiyor. Yerli girişimciler tarafından geliştirilen bu çeşit, hem sılaj hem de tanelik üretimde başarılı.

Antalya DSİ Korkuteli Dereköy'de  Çalışmalarına Hız Verdi
Bölgesel

Antalya DSİ Korkuteli Dereköy'de Çalışmalarına Hız Verdi

Dereköy Mahallesi'nde Haçsıalan Deresi'nin okul ve mezarlık bölgesinde gerçekleştirilen dere taş tahkimatı çalışmaları, Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman ve beraberindeki heyet tarafından yerinde incelendi.

Korkuteli  Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor
Bölgesel

Korkuteli Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Dereköy Mahallesi’nde 1443 metrekare alan üzerinde 561 metrekare kapalı alana sahip olacak çok amaçlı salon inşa ediyor. Yaklaşık 17 milyon TL’lik bir yatırım bedeli ile tamamlanacak olan çok amaçlı salonun içerisinde mutfak, hazırlık odası ve tuvaletler de bulunacak.

Köylüler Toplandı  Dereköy’de Kömür Ocağı İstemiyoruz
Bölgesel

Köylüler Toplandı Dereköy’de Kömür Ocağı İstemiyoruz

Antalya ili Korkuteli ilçesi Dereköy’de Kömür Ocağı İstemiyoruz Korkuteli gündemini uzun süredir meşgul eden Dereköy yaylasına kömür madeni açılmasına karşı yaklaşık 5 yıldır mücadele veren Dereköy’de, önceki gün yeniden ilgili alanda yeniden keşif yapıldı

Bucak Dereköy'de arazi yangını!
3. Sayfa

Bucak Dereköy'de arazi yangını!

Burdur'un Bucak ilçesinde çıkan arazi yangını sonrasında ekipler seferber oldu.

Yeşilova Dereköy'de Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı"
Yerel Yönetim

Yeşilova Dereköy'de Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı"

Burdur İl Özel İdaresi, Burdur ve tüm ilçelerine bağlı köylerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.