Edirne’de bulunan Kapıkule sınır kapısının Bulgaristan bölgesindeki Kaptan Andrevo’nun gümrük memurları, deterjan olduğu beyan edilen 70 bine yakın parfüm, kıyafet, ayakkabı ve aksesuar bulundu.
Türkiye’den aldığı yükü Romanya’ya taşıyan yabancı plakalı Türk sürücü tırda bulunan yükünün temizlik ve deterjan olduğunu belgelerle gümrük memurlarına teslim etti. Risk analizi yöntemine göre kamyon, kapsamlı bir gümrük muayenesi için x- ray cihazına gönderildi.
Kontrolleri yapan müfettişler kargo odasında beyan edilen mallar yerine parfüm, tekstil, ayakkabı ve aksesuar içeren koli ve kutuların bulunduğunu tespit etti. Aralarında dünyaca ünlü markaların isimlerinin yer aldığı spor formaları, ceketler, bluzlar, erkek iç çamaşırları, şapkaların da aralarında bulunduğu 35 bin 510 parfüm ve tuvalet suyu ile 33 bin 214 tekstil ürünü ele geçirildi. Kolilerde 264 çift spor ayakkabı ile 192 adet tescilli marka logosu taşıyan çanta, valiz ve kemer de bulundu.
Toplamda 69 bin 180 adet beyanı olmayan eşya ele geçirildi.
İHA
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yunusemre Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı son aşamaya gelen sosyal tesisin inşaatını inceledi.
Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2025 yılında yapımı devam eden sağlık yatırımları ve revizyonlara yönelik bir toplantı gerçekleştirildi.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 85 yaşındaki şahıs, tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Burdur İtfaiyesi’nden Mutlu Bulut, Türkiye vücut geliştirme şampiyonasında birinci oldu. Milli takıma seçilen sporcu Avrupa’da yarışacak.
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Antalya-Alanya Otoyolu güzergâhında acele kamulaştırma süreci resmen başladı. Etkilenecek mahalleler belli oldu.
Burdur'da traktörden düşerek hayatını kaybettiği iddia edilen adam için motosiklet kazası süsü verildiği iddialarının ardından olayda adı geçen ve adli kontrolle serbest bırakılan muhtar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı.
Yorumlar (0)