Bilecik’in Söğüt ilçesinde devam eden yol çalışmaları trafiğin akışını etkiledi.
Söğüt Alparslan Türkeş Bulvarında devam eden yol çalışması kapmasında, hastane önünden TOKİ, yüksekokul ve Bilecik yönüne inen yol kalıcı olarak kapatıldı. Söğüt Belediyesi, bu yöne gidecek olan sürücülere 300 metre geride bulunan döner kavşağının kullanılması gerektiğini belirtti. Yol çalışması tamamlandıktan sonra tekrar kullanılama açılacak. İHA
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ile Bayburt'u birbirine bağlayan Araklı-Dağbaşı-Uğrak yolunun 10 kilometrelik kısmında devam eden çalışmaları yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı.
Korkuteli Belediyesi, Uzunoluk Mahallesi’nde 5 günde yaptığı çalışma ile 10 kilometrelik yol düzenleme çalışmasını tamamladı.
Burdur ili Karamanlı ilçesi Çamlık Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlatılan kilit parke yol çalışmaları hızla devam ediyor.
Burdur’un Bucak ilçesinde Gazi Caddesi’nde yol çökmesi sonrası tadilat çalışmaları başladı. Muhtar Mehmet Ergit, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldeyi yakından ilgilendiren yeni bir altyapı ve üstyapı çalışması hakkında kritik detaylar paylaştı. Çalışmaların ne zaman başlayacağı ve nasıl bir değişim olacağı merak konusu!
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dallıca Mezarlığı çevresinde iyileştirme çalışmalarını tamamladı. Söz konusu çalışmalarla mevcut yaya yollarının yenilenerek daha güvenli ve estetik bir hale getirilmesi hedefleniyor.
Yorumlar (0)