Ankara

Devlet Bahçeli seçim için Mayıs'ı işaret etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında seçim tarihini verdi.

Devlet Bahçeli seçim için Mayıs'ı işaret etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında seçim tarihini verdi.
Seçim tarihi tartışmalarının son bulması gerektiğini söyleyen Bahçeli, uzlaşarak Türkiye'nin seçime taşınması gerektiğini vurguladı.

"Sandık er meydanıdır"

"15 Ocak Pazar gününden itibaren seçim sathına girdiğimiz malumdur." diyen Bahçeli şunları söyledi: "Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ne zaman yapılacağına ilişkin açıklamaların bir an önce son bulması ve mutabakatla uygun tarihin tespiti iyi niyetli tespitimizdir. Kriz çıkarmanın, kavga iklimi yaratmanın kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmeliyiz. 5'te 3 çoğunluk sağlanamazsa Anayasamız gereği Cumhurbaşkanımız seçimlerin yenilenmesine karar verecektir. Bunun ardından da 60 günlük süre işlemeye başlayacaktır. Muhalefet ipe un sermezse uzlaşma sağlanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı elinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaktır. Sandık er meydanıdır. Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte mayıs ayı içinde bu işi bitirelim. Uzlaşarak Türkiye'mizi birlikte seçime taşıyalım. Biz Cumhur İttifakı çatısı altında Türk ve Türkiye Yüzyılı'nı gerçekleştirme ve Lider Ülke Türkiye'ye ulaşmaya söz veren vatan ve millet sevdalısıyız. Seçimlere tüm imkanlarımızla hazırlık yapıyoruz. Karşımızda utanç duvarı gibi duranların çalımını bozmak için milletimizle tek yürek oluyoruz."

ensonhaber

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Cudi Dağı Eteklerinde MHP Lideri Bahçeli İçin Adak Kesildi
Bölgesel

Cudi Dağı Eteklerinde MHP Lideri Bahçeli İçin Adak Kesildi

Şırnak’ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü Beldesi’nde, Belediye Başkanı Şükrü Bakış tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin sağlığına kavuşması için adak kesildi.

MHP Genel Merkezi Genel  Başkan Devlet Bahçeli'nin  Sağlık bilgilerini paylaşti
Yaşam

MHP Genel Merkezi Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Sağlık bilgilerini paylaşti

MHP Genel Merkezi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında bilgi paylaşımda bulundu

“Otel sahibinden il özel idaresine, valilikten belediye ve ilgili bakanlığa kadar hesabını tek tek versinler”
Yaşam

“Otel sahibinden il özel idaresine, valilikten belediye ve ilgili bakanlığa kadar hesabını tek tek versinler”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Otel sahibinden il özel idaresine, valilikten belediye ve ilgili bakanlığa kadar hesabını tek tek versinler” dedi. Detaylar haberimizde...

İlk sürüş Ümit Özdağ’dan Herkes Devlet Bahçeli diye biliyordu, artık Sinan Ateş diye anılacak
Bölgesel

İlk sürüş Ümit Özdağ’dan Herkes Devlet Bahçeli diye biliyordu, artık Sinan Ateş diye anılacak

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Burdur Tefenni'deki açılışlarda coşkuyla karşılandı. Sinan Ateş’in adı verilen cadde ve Tefenni’nin tramvayı törenle açıldı.

TBMM'de tarihi anlar! Devlet Bahçeli DEM'lileri kapıda karşıladı
Bölgesel

TBMM'de tarihi anlar! Devlet Bahçeli DEM'lileri kapıda karşıladı

DEM Parti heyeti, önce Numan Kurtulmuş ardından Devlet Bahçeli ile görüştü. 40 dakika süren kapalı toplantının detayları merak ediliyor. İşte tüm gelişmeler!

Mustafa Gün'den Dr. Devlet Bahçeli'ye ziyaret
Bölgesel

Mustafa Gün'den Dr. Devlet Bahçeli'ye ziyaret

MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Burdur'daki çalışmalar ve gelişmeleri aktaran Gün, Bahçeli'nin Burdurlulara selamlarını iletti. Detaylar için tıklayın!