Burdur’da kontrolden çıkan otomobil refüje çıkması sonucu meydana gelen kazada otomobilde maddi hasar oluştu.
Kaza, 17.15 sıralarında Burdur’un Bülentecevit Bulvarı Vali Konağı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan 15 ACE … plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kavşakta bulunan refüje çıktı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanan olmadığını belirlerken, otomobilde maddi hasar oluştu.
Burdur Bucak Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldeye kazandırılan yeni çöp toplama kamyonunun direksiyonuna geçti.
Tekirdağ’da seyir halindeyken kontrolden çıkan bir otomobil, başka bir araca çarparak kaza yaptığı anlar saniye saniye kameralara yansırken o sırada 2 otomobilin arasında kalan bir köpek kazadan kıl payı kurtuldu.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaza yapan motosiklet sürücüsü yaralandı.
Adana'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil bir balıkçı dükkanına çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Burdur'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil marketin bahçesine uçtu. Kazada sürücü yaralandı.
Muğla'nın Menteşe ilçesinde seyir halindeyken sürücüsünün kalp krizi geçirdiği otomobil kaldırama çıktı.
Yorumlar (0)