Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi, düzenledikleri etkinlikler için araç desteğinde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, teşekkür etti. Başkan Çelik’e destekleri için plaket takdim eden Kököz, bundan sonra Başkan Çelik’i de doğa yürüyüşlerinde görmeyi beklediklerini söyledi.
Şehzadeler Belediyesi Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği’nin bu yıl ki etkinliklerine destek olarak doğaseverler için araç desteğinde bulundu. Dernek Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, destekleri için teşekkür etti. Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ziyarette şöyle konuştu: "Bu yıl yapmış olduğumuz doğa yürüyüşü etkinliklerinde bize araç tahsis ederek yardımcı olduğunuz için size teşekküre geldik. Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki etkinliklerimizde sizi de müsait olursanız yürütmek isteriz. Doğa yürüyüşlerimize bekleriz."
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür eden Başkan Çelik ise şöyle dedi: "Spor son derece önemli ve sporun tüm halk katmanlarına yayılması noktasında sizlerin öncülüğünde yapılan doğa sporlarını çok önemsiyorum. Sağlık açısından, sosyalleşmek açısından son derece önemli. Bu vesileyle emekleriniz katkılarınız için çok teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz, vefanız için de memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Tabi biz hanımla yürüyüşler yapıyoruz ama doğa yürüyüşlerine daha başlamadık. Nasip olursa belki bundan sonra başlarız. Allah güzelliklerde hepimizi bir araya getirsin."
Tırnağı uzadığı için yürümekte zorluk çeken ve ürkekliği ile bilinen yılkı atının imdadına doğaseverler koştu. Detaylar haberimizde..
Burdur'un Gölhisar ilçesinde doğaseverler bir araya gelerek Kibyra Antik Kenti eteklerinde doğa yürüyüşü yaptı. İşte detaylar...
Sakarya’da ormanda gezintiye çıkan boz ayının gezintisi doğasever vatandaşın kurduğu fotokapana yansıdı.
Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezinin misafirleri Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve BASİAD üyeleri oldu. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, "Sizleri tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk" dedi.
Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Akdağ, muhteşem doğası ve zengin kelebek popülasyonuyla ziyaretçileri büyülüyor. Bölgedeki Gediz Nehri'nin de müdavimi olan kelebekler, nehir kıyısında uçuşarak görsel şölen sunuyor.
Erzincan-Tunceli arasında bulunan 3300 rakımlı Munzur Dağları’ndaki yılkı atları, doğal yaşam alanlarında görüntülendi.
Yorumlar (0)