Antalya / Döşemealtı

Döşemealtı Altın Kramponlar maça hazır

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücedele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbal A Takımı’nın teknik direktörlüğüne Durmuş Tezcan Küçüktom getirildi. Devamı haberimizde...

Döşemealtı Altın Kramponlar maça hazır

Döşemealtı’nın Altın kramponları
Kumluca Belediyespor maçına hazır
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücedele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbal A Takımı’nın teknik direktörlüğüne Durmuş Tezcan Küçüktom getirildi. Hafta başında Ersin Küçükoğlu ve ekibiyle yollarını ayıran Döşemealtı takımı, Başkan Genç’in talimatıyla futbol takımının kurucu hocaları arasında yer alan ve 3 Şampiyonluk kupasında Teknik Direktör olarak imzası bulunan Küçüktom ile yeniden anlaşma sağlandı. Yeni teknik patron ve yardımcılarla birlikte hazırlıklarına başlayan kırmızı-siyah-beyazlı takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlendi. Döşemealtı Belediye takımı günde çift antrenmanla hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken sakatlığı bulunan Samet Sarıkaya, Mustafa Altun, Emre Taşdemir, Mert Ercan, Yusuf Duman ve Mertcan Yılmaz Kumluca deplasmanında forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı devam eden 3 oyuncunun ise maç gününe yetişeceği açıklandı. 10 Aralık 2023 Pazar günü Kumluca Şehir Stadyumunda Kumluca Belediye Spor ile karşılaşacak olan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı eksik kadroya rağmen sahaya güzel futbol ve 3 puan parolasıyla çıkacak. İkinci Amatör Lig, Birinci Amatör Lig ve Özel Kupa şampiyonluğu ekibin başına yeniden dönen Durmuş Tezcan Küçüktom, “Benim 22 cengaver oyuncum var. Hepsi birbirinden değerli ve kaliteli oyuncular. Şuan sakatlıkları nedeniyle eksiklerimiz olsa da Kumluca ekibini yenebilecek güçteyiz. Kandeğişimi sayesinde moral olarak en üst seviyedeyiz. Teknik ekibimiz yönetim ve taraftarımız bir bütün olmuş durumda. Tüm taraftarlarımızı bizleri destekleme davet ediyorum” diye konuştu. Küçüktom,ile birlikte takımın eski kaptanlarından Muzaffer Kalkan Antrenör, Atletik Performans Antrenörü Hakan Kılıçay, Eşref Ürün Günday Futbol Bilimleri Uzmanı ve Ahmet Erdinç Benteşen kaleci antrenörü olarak görev yapacak. 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gönen Belediyesi,   Işık Caddesi'nde kapsamlı yenileme çalışmalarına başladı
Bölgesel

Gönen Belediyesi, Işık Caddesi'nde kapsamlı yenileme çalışmalarına başladı

Gönen Belediyesi, şehrin önemli noktalarından biri olan Işık Caddesi'nde kapsamlı yenileme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı İbrahim Palaz, yapılan çalışmaların şehrin estetik ve işlevsel açıdan gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Pamukkale'de Bisiklet Türkiye Kupası heyecanı
Spor

Pamukkale'de Bisiklet Türkiye Kupası heyecanı

Bisiklet Türkiye Kupası 3. Etap Yarışları hafta sonu Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Pamukkale’de gerçekleşecek yarışmalara 250 sporcunun katılması bekleniyor.

15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı
3. Sayfa

15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı

Kastamonu'da 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, polis ekiplerince yakalanarak, tutuklandı.

Rektör Topal: Kastamonu Üniversitesi'nin Başarısı Çalışanların Özverili Çabalarına Bağlı
Bölgesel

Rektör Topal: Kastamonu Üniversitesi'nin Başarısı Çalışanların Özverili Çabalarına Bağlı

Kastamonu Üniversitesi, 2024 Asya Üniversiteleri Sıralamasına dikkat çekici bir başarı elde ederek genel sıralamada 601+ bandında yer aldı. Kastamonu Üniversitesi, Türkiye genel sıralamasında da 43. sırayı paylaştı.

Eskişehir'de Fuar ziyaretçilerine İlk Yardım Eğitimi Verildi
Sağlık

Eskişehir'de Fuar ziyaretçilerine İlk Yardım Eğitimi Verildi

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin Işıldı liderliğindeki Acil Sağlık Hizmetleri ekibi, Eskişehir'deki fuarda ziyaretçilere yönelik önemli bir bilgilendirme ve eğitim programı düzenledi.

Acun Ilıcalı'nın acı günü; amcasını son yolculuğuna uğurladı
Bölgesel

Acun Ilıcalı'nın acı günü; amcasını son yolculuğuna uğurladı

Acun Ilıcalı'nın hayatını kaybeden amcası Gürbüz Ilıcalı, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.