İstanbul

Dr. Maliki Ejder Batur; "Amacımız şehri depreme hazırlamaktır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararnamesiyle İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atanan Dr. Maliki Ejder Batur; "Biz bu bayrağı bizden sonra gelenlere devredene kadar canla başla en iyi şekilde görevimizi yapmaya çalışacağız." Diye belirtti.

Dr. Maliki Ejder Batur; "Amacımız şehri depreme hazırlamaktır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararnamesiyle İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atanan Dr. Maliki Ejder Batur görevi Hacı Mehmet Güner’den teslim aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararnamesiyle İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne, eski AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur atandı. Kararın Resmi gazetede yayımlanmasının ardından Dr. Maliki Ejder Batur yapılan törenle görevi 2018 yılından bu yana İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini sürdüren Hacı Mehmet Güner’den teslim aldı.
"Amacımız şehri depreme hazırlamaktır"
Görevi devralan İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Maliki Ejder Batur, "Hacı Mehmet Güner Bey, bu görevi 6 yıldır başarıyla sürdürüyor. Biz bu göreve Cumhurbaşkanı kararnamesiyle atandık. Bizler de bugün bu bayrağı alacağız. Kamu görevleri bir bayrak devridir. Biz bu bayrağı bizden sonra gelenlere devredene kadar canla başla en iyi şekilde görevimizi yapmaya çalışacağız. Sorumluluğumuz İstanbul’dur. İstanbul bizim medeniyetimizin başkenti. İstanbul bizim kültürümüzün başkentidir. İstanbul bizim en kıymetli varlığımızdır. İstanbul 39 ilçesiyle, 963 mahallesiyle, 16 milyon insanımızın yaşadığı, ülkemizin her 5 kişiden birisinin yaşadığı mega kent. Bu çerçevede de mega problemleri olan bir şehir. Bu mega kent Cumhurbaşkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde sorunlarının büyük kısmını geride bırakmış ve bunları bertaraf etmiş bir şekilde günümüze kadar geldi. Tabii deprem gibi bazı problemler öyle bugünden yarına, yarından öbür güne kısa sürede çözülebilecek hususlardan değil. Bunun için yıllara sari çalışmalar gerekiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün de İstanbul’umuzda yaşayan hemşerilerimizin hayat konforunu, yaşam konforunu arttırmanın yanı sıra en önemli görevi de 39 ilçe belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve hükümetimizin diğer organlarıyla beraber bu şehri depreme hazırlamaktır" dedi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur İSM, olası Marmara Depremi için İstanbul'da!
Bölgesel

Burdur İSM, olası Marmara Depremi için İstanbul'da!

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Marmara depremine karşı sağlık hizmetlerinin sürekliliğini sağlamak için İstanbul'daki kritik toplantıya katıldı. Detaylar için tıklayın!

Ankara'da deprem salladı! 3,5 büyüklüğünde deprem korku ve panik yarattı
Bölgesel

Ankara'da deprem salladı! 3,5 büyüklüğünde deprem korku ve panik yarattı

Son dakika Ankara deprem haberi... Ankara'da 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yenimahalle merkezli sarsıntı paniğe neden olurken, can ve mal kaybı yaşanmadı. Detaylar haberimizde.

Son Dakika Ankara Sarsıldı  Deprem Korkuttu
Yaşam

Son Dakika Ankara Sarsıldı Deprem Korkuttu

SON DAKİKA! Ankara'da deprem oldu AFAD'ın yaptığı açıklamaya göre Ankara'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bingöl'de Deprem ilk Açıklama Bingöl Valisi Usta'dan geldi
Yerel Yönetim

Bingöl'de Deprem ilk Açıklama Bingöl Valisi Usta'dan geldi

Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta yaptığı açıklamada "Bu gece 02:44 sularında İlimiz Yedisu İlçemizde yerin 12 bin 719 metre derinliğinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştır. Deprem merkezine en yakın devamı haberimizde

Son dakika Komşuda Depren Bucak'ta hissedildi
Yaşam

Son dakika Komşuda Depren Bucak'ta hissedildi

Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Mamatlar köyü yakınlarında sabah saat 06:54’te 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 

Son dakika deprem! Ege Denizinde sarsıntıların(depremlerin) ardı arkası kesilmiyor
Yaşam

Son dakika deprem! Ege Denizinde sarsıntıların(depremlerin) ardı arkası kesilmiyor

Ege Denizinde ardı ardına depremler durmuyor. Gelen Son dakika haberine göre Ege'de 4.4 büyüklüğündeki sarsıntı ile deprem meydana geldi. İşte son dakika Ege Denizi deprem detayları...