Burdur

Drag pistinde TOGG rüzgarı

82 yarışmacı birincilik kupası için yarıştığı drag yarışlarında Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG da piste çıktı.

Drag pistinde TOGG rüzgarı

Antalya'nın Kepez Drag Pisti, hafta sonu drag yarışlarına ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin farklı illerinden ve KKTC’ den katılan 82 yarışmacı birincilik kupası için yarıştı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de yarışlara Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile Kepez Drag Pisti’ne çıktı. Başkan Tütüncü, yarışlarının en heyecanlı anlarının yaşandığı start-finish düzlüğünde yerli otomobil ile yol aldı.

Kepez Belediyesi ve Kepez Otomobil ve Motorsporları Kulübü tarafından organize edilen Otodrag Yarışları, hız tutkunlarını bir araya getirdi. 8 Temmuz Cumartesi günü ısınma, antrenman ve sınıfların belirlenmesiyle başlayan yarışlar, 9 Temmuz Pazar günü heyecanlı yarışlarla devam etti. Kepez Drag Pisti’ndeki yarışları izleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de hız tutkunlarının heyecanına TOGG ile ortak oldu. Başkan Tütüncü, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile Kepez Drag Pisti’ne çıktı.

Yerli otomobil ile pistte TOGG rüzgârı estiren Başkan Tütüncü “Bugün sizlerle sevgi dolu ortamı paylaşmaya ve yarışların heyecanını sizlerle yaşamaya geldim. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Kepez’i motor sporlarının önemli bir merkezi haline getireceğimizi söylemiştik. Antalya’mızın bu güzide ilçesinde bunu başardık. Antalya’nın tamamında gençlerin motor sporlarını gönül rahatlığıyla yapabilecekleri bir ortamı hep beraber sağlayacağız” dedi. Kepez Drag Pisti’nde heyecan verici yarışların ardından derece yapan sporculara günün sonunda kupa ödülü verildi.

Drag pistinde TOGG rüzgarıDrag pistinde TOGG rüzgarıDrag pistinde TOGG rüzgarıDrag pistinde TOGG rüzgarıDrag pistinde TOGG rüzgarıDrag pistinde TOGG rüzgarı

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Motodrag yarışları nefesleri kesti
Etkinlik

Motodrag yarışları nefesleri kesti

Kepez Drag Pisti’nde, Türkiye’nin 9 farklı ilinden katılan 70 sporcu birincilik kupası için yarıştı.

otodrag 2.Ayak Yarışları Antalya Kepez'de Yapılacak
Spor

otodrag 2.Ayak Yarışları Antalya Kepez'de Yapılacak

Kepez Belediyesi ve Kepez Otomobil ve Motorsporları Kulübü işbirliğinde düzenlenen otodrag 2. Ayak yarışları, 9-10 Eylül’de Kepez Drag Pisti’nde yapılacak.

Hız tutkunlarının adrenalin dolu buluşması
Etkinlik

Hız tutkunlarının adrenalin dolu buluşması

Kepez 'de düzenlenen Otodrag Yarışları, heyecan dolu mücadelelere ev sahipliği yapıyor. Detaylar haberimizde...

Hız tutkunlarını ağırlayacak
Etkinlik

Hız tutkunlarını ağırlayacak

Kepez Belediyesi'nin hizmete açtığı Drag Pisti, 8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Otodrag Yarışlarına ev sahipliği yapacak.

Kepez’de nefesleri kesen motodrag yarışları
Spor

Kepez’de nefesleri kesen motodrag yarışları

Kepez Drag Pisti hafta sonu heyecanlı yarışlara ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin 9 farklı ilinden katılan 70 yarışmacı birincilik kupası için yarıştı. Devamı haberimizde...

Bucak'ta ev yangını! Alevler yükseliyor
Bölgesel

Bucak'ta ev yangını! Alevler yükseliyor

Burdur'un Bucak ilçesinde kısa bir süre çıkan ev yangını sonrasında ekipler seferber oldu. Yangın bölgesinden alevler yükseliyor.