Samsun’da dronlu trafik denetiminde şüpheli aracında Afgan uyruklu 5 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Ankara karayolu üzerinde havadan dron denetimleri esnasında, şüphelenilen bir araç içerisinde yapılan kontrollerde, 5 düzensiz Afgan göçmen ve 2 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. Gözaltına alınan 7 kişi Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Ankara'nın çeşitli bölgelerinde çekilen dron görüntüleri, izleyenleri hem şaşırttı hem de gülümsetti. Detaylar haberimizde..
Drone pilotu olmak isteyenler için rehber: Gerekli sertifikalar, eğitim süreçleri, drone lisansı ve kazanç fırsatları hakkında detaylı bilgi.
Burdur İl Jandarma ekipleri, 9 Ekim 2024'te Isparta-Antalya Karayolu'nda geniş çaplı trafik denetimi yaptı. 235 araç kontrol edilirken, 2 araç trafikten men edildi.
2018 yılından itibaren Teknofest çatısı altında düzenlenen Teknofest Drone Şampiyonası’nın 1. etabı Isparta’da yapılan sıralama ve grup yarışlarıyla tamamlandı.
Ankara-Bolu il sınırında otluk alanda çıkan yangını söndürme ve soğutma çalışmaları dron ile havadan görüntülendi. Detaylar haberimizde..
Eber Gölü'nde önceki gün çıkan yangın sonrası 9 dönüm arazinin zarar gördüğü bölge, dron ile görüntülendi. Yanan yerler görenlerin içini sızlattı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)