DÜZCE (İHA) – Düzce genelinde narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı operasyonlarda 37 şüpheli şahsa işlem yapıldı.
Düzce'de uyuşturucu madde satıcılarına, kullanımına yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde polis ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla 18 - 24 Mart 2024 tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda 36 olaya müdahale edilirken, 37 kişi hakkında adli işlem gerçekleştirildi.
Çalışmalarda; 98 adet sentetik ecza, 25,4 gram esrar, 10 gram kokain, 15,11 gram metamfetamin, 2 gram skunk ve 249,7 gram bonzai ele geçirildi.
Şüphelilerin 47 kişiden 250 milyon TL haksız kazanç tespiti üzerine Mersin ve Adana ile Mersin'in Tarsus ilçesinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Dron destekli operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı.
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kahvehanede kumar oynayan 4 kişiye 36 bin 988 lira para cezası uygulandı.
Van'ın Erciş ilçesinde polis ekipleri tarafından bir minibüste yapılan aramada 10 düzensiz göçmen ile 1 şüpheli yakalandı.
Gaziantep’te polis ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.
Burdur'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Antalya’da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda FETÖ üyesi olduğu belirlenen 95 şüpheliden 62’si tutuklandı.
Yorumlar (0)