Düzce-Akçakoca D-655 karayolunda oluşan yoğun sis sebebiyle görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düşmesi, sürücülere zor anlar yaşatıyor.
Düzce’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağışla birlikte yüksek kesimlerde yoğun sis etkili oluyor. Özellikle, D-655 karayolunun Boğaziçi, Kabalak, Şifalı Su, Çiçekpınar, Tepeköy bölgesinde sis sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı. Görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düştüğü D-655 karayolunda sürücüler takip mesafelerini korumaları ve hız yapmamaları konusunda ışıklı tabelalar ve polis ekipleri tarafından uyarılıyor.
Başiskele Belediyesi tarafından inşa edilen Başiskele Sahil Mescidi dün kılınan teravih namazıyla ibadete açıldı.
Kış aylarının soğumasıyla birlikte bağışıklık sisteminin zayıflaması ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Uzman Diyetisyeni İlayda Kuzucu, dengeli ve belirgin bir beslenme programı oluşturulması konusunda vurguladı. Detaylar haberimizde..
Bucak'ta Ramazan iftarı için en lezzetli adres! Çamlaraltı Dinlenme Tesisleri, 2025'e özel zengin menüsüyle sizleri bekliyor. Rezervasyon için hemen arayın!
Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, yaptığı paylaşımla coğrafi işaretli Ortaklar Çöp Şişi’ne dikkat çekti.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı dolayısıyla geldiği Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde Türkiye İşbirliği ve Kalkınma Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yenilenen Nur'ul Hamidiye Camii'ni ziyaret etti.
Yorumlar (0)