Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince bir şahsın üzerinde yapılan arama sonucunda, Osmanlı dönemine ait 150 yıllık kılıç ve kını ele geçirildi.
Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarı bilgiler doğrultusunda harekete geçti. R.T. isimli şahsı fiziki takibe alan ekipler, şüphelinin üzerinde yaptığı aramada satışa çıkarmayı planladığı tarihi eser niteliğinde ve Osmanlı dönemine ait olduğu değerlendirilen 150 yıllık kılıç ve kılıca ait kın ele geçirdi.
Ekipler tarafından gözaltına alınan R.T.'nin işlemleri sürüyor.
Antalya'nın Aksu ve Manavgat ilçelerinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonları sonucu 200 kilo kaçak kıyılmış tütün ve 1 milyon 60 bin adet makaron ele geçirildi.
Antalya’da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda FETÖ üyesi olduğu belirlenen 95 şüpheliden 62’si tutuklandı.
Aksaray’da kaçakçılara yönelik 4 ayrı operasyon düzenleyen KOM ekipleri tabanca, tüfekler ve kaçak tütün ele geçirdi. Detaylar haberimizde..
Malatya'da jandarma tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 5 bin 469 sentetik hap ile kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılık ve uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 18 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Burdur'da kaçak ve sahte alkol sattığı tespit edilen 8 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Yorumlar (0)