Isparta / Eğirdir (Eğridir)

EĞİRDİR’E 5 YILDIZ KONFORLU UYGULAMA OTELİ

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde 5 yıldızlı otel konforunda yenilenen Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli yapılan törenle açıldı.

EĞİRDİR’E 5 YILDIZ KONFORLU UYGULAMA OTELİ

EĞİRDİR’E 5 YILDIZ KONFORLU OTEL
Isparta’nın Eğirdir İlçesinde 5 yıldızlı otel konforunda yenilenen Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli yapılan törenle açıldı.
Bugün saat 14.00’de müzik dinletisi ile start alan açılış törenine Isparta Valisi Aydın Baruş, Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Sarıidris Belediye Başkanı Osman Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, Emniyet Müdürü Özcan Alıcı, Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, İl Genel Meclisi ve Eğirdir Belediye Meclisi Üyeleri, il ve ilçe protokolü, siyasiler, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
1995 yılında Eğirdir’li hemşehrimiz merhum işadamı Nafiz Yürekli’nin ismini taşıyan vakıf tarafından kendi ismini taşıyan 12 derslikli okul binası ve 24 odalı Uygulama Oteli binası kızı Ayşegül Şengör Yürekli tarafından yenilenerek 5 yıldızlı otel konforunda dizayn edildi.
Uygulama oteli binasının bakım onarım, donatım ve yenilenmesini kapsayan protokol Isparta Valiliği ile Taftel Tafting El Halıcılık A.Ş. adına Ayşegül Yürekli Şengör arasında Ocak 2024 tarihinde imzalanarak çalışmalara başlanırken, 5 yıldızlı otel kalitesiyle hizmete giren otelin yenileme ve donatım giderleri için 30 milyon TL harcama yapıldığı açıklandı.
Açılış programında ilk olarak konuşan merhum Nafiz Yürekli'nin kızı İşkadını Ayşegül Şengör Yürekli; ‘Babamı 30 yıl önce kaybettik, ama ben kaybettik demek bana hiçbir zaman doğru gelmiyor, onun bize kazandırdığı değerler çok önemli, bu açılış töreninin ötesinde çok sevdiğimiz babamı anmamız için bir fırsat’ diyerek karakteri ve liderlik ruhuyla tanınan babası Nafiz Yürekli’yi misafirlere anlattı. Babamı rahmetle minnetle anıyorum, bize bu kadar Eğirdir sevgisini aşıladığı için hepinize teşekkür ediyorum.’ İfadelerini kullandı.
Daha sonra konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer; ‘Her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde değerli iş insanlarımızın bu tarz değerlere ve bağışlara her zamankinden daha çok ihitiyacımız var, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu tarz güzel yatırımlar, bu tarz ilçemize katkı sağlayacak işletmeler organizasyonlar güzide ilçemiz Eğirdir’e her zamankinden daha fazla değer katacaktır, bize güç ve kuvvet verecektir.’ İfadelerini kullanarak Yürekli ailesine teşekkür etti.
Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve son olarak Isparta Valisi Aydın Baruş’un konuşmalarının ardından İş Kadını Ayşegül Şengör Yürekli ve Merhum Nafiz Yürekli’nin eşi Dilek Yürekli’ye günün anısına plaket takdim edildi.
Törenin ardından Vali Aydın Baruş ve protokol 5 yıldızlı otel konforunda dizayn edilen uygulama otelinin odalarını gezdiler.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Beyoğlu’nda  9 katlı otelde yangın
Bölgesel

Beyoğlu’nda 9 katlı otelde yangın

Beyoğlu’nda 9 katlı otelin bodrum katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların üst katları sardığı yangında itfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşları tahliye etti. Yangın kısa sürede söndürüldü.

 Elite World Van Otel 16-31 Ağustos tarihleri arasında  kampanya düzenledi
Bölgesel

Elite World Van Otel 16-31 Ağustos tarihleri arasında kampanya düzenledi

Van’ın beş yıldızlı otellerinden Elite World Van Otel, 16-31 Ağustos tarihleri arasında kampanya düzenledi.

Düzce’ye markalı zincir otel yapılıyor
Bölgesel

Düzce’ye markalı zincir otel yapılıyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle Düzce’ye uluslararası markalı bir zincir otel yatırımı kazandırılıyor.

Antalya'da bir otel 72. kez mühürlendi
Yaşam

Antalya'da bir otel 72. kez mühürlendi

Antalya'nın Alanya ilçesi Payallar Mahallesi'nde daha önce çok kez mühürlenmesine rağmen kaçak olarak hizmet vermeye devam eden otelin 2 yöneticisi gözaltına alınarak, hakim karşısına çıkarıldı.

Antalya'da 5 yıldızlı otel görülmemiş protesto
Yaşam

Antalya'da 5 yıldızlı otel görülmemiş protesto

Tatil için geldiği Antalya'daki 5 yıldızlı otelde odasının klimasının çalışmadığını ve çözüm bulunamadığını iddia eden adam, odasındaki yatağını restorana taşıyıp yere serip yattı.

MAKÜ'de yüksekokul artık fakülte oldu! YÖK onayı verdi
Bölgesel

MAKÜ'de yüksekokul artık fakülte oldu! YÖK onayı verdi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, YÖK'ün onayıyla fakülteye dönüştürüldü.