Antalya’da gerçekleştirilen ’şok’ uygulamada 671 şahıs ve 214 aracı sorgulaması yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent genelindeki 19 noktada; genel asayiş ve mevcut kamu düzeninin devamının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla eş zamanlı olarak ‘Şok Uygulama’ gerçekleştirdi.
161 personelin katıldığı uygulamada, 671 şahsın sorgulaması yapılırken, 214 araçta kontrol edildi. 10 araç sürücüsüne idari yaptırım uygulandı, 1 araç trafikten men edildi, 1 yoklama kaçağı şahsa gerekli tebliğ yapıldı.
Uygulamada bir miktar uyuşturucu madde de ele geçirildi.
İHA
Antalya'da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddede bir iş yerinin bacasında çıkan yangında dumanları fark eden kadın trafik polisi, Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, itfaiye ekiplerinin gelmesini hızlandırabilmek için var gücüyle çaba sarf etti.
Zonguldak’ta ticari taksi, dolmuş ve motosiklet sürücülerine yönelik uygulama yapıldı.
Düzce’de güvenlik güçleri tarafından yapılan denetimlerde 38 bin 335 şahıs sorgulandı. Yapılan sorgularda araması bulunan 42 şahıs gözaltına alınırken, 10’u tutuklandı.
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, nisan ayında yapılan trafik denetimlerinde araçlara toplamda 6 milyon 306 bin 404 lira idari para cezası kesildiğini belirtti.
Antalya'nın Alanya ilçesinde trafik polisinin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü ile trafik polisi arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kocaeli Valiliği, Ramazan Bayramı süresince uyulması gereken tedbirleri ve alınan önlemleri duyurdu.
Yorumlar (0)