Antalya genelinde 19 farklı noktada, metruk binalar ve şüpheli şahıslar üzerinde eş zamanlı şok uygulama gerçekleştirildi.
Genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amaçlanan uygulamaya toplam 106 ekip ve 217 personel katıldı.
Uygulamada bin 494 şahıs sorgulaması yapılırken, 113 araç kontrol edildi; 3 yoklama kaçağına gerekli tebliğ yapılırken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca aranan 9 firari yakalandı.
İHA
Iğdır Açık Cezaevinden firar eden 1 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.
Düzce İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan UMKE personellerine, Kimyasal Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) eğitimi verildi.
Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli’de olağandışı durumlarda Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) ekiplerinin olay yerine en kısa sürede ulaşmasını sağlamak amacıyla 1 adet Personel Taşıma Aracı tahsis edildi. Detaylar haberimizde..
Bucak ilçesi Kuşbaba Köyü'nde dağlık alanda mahsur kalan keçi, Burdur AFAD ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı.
Burdur Belediyesi zabıta ekipleri, Halk pazarlarını denetledi.
Denizli’de farklı suçlardan 13 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan ve yakalanmamak için kendisini tıra kilitleyen şahıs, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince yakalandı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)