ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da öğrenciler, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü kampüsü içinde bulunan Balık Müzesi ve akvaryum ünitesini gezdi.
Dr. Vali Kadir Gökalp Anaokulu öğrencileri, Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü kampüsü içinde bulunan Balık Müzesi ve akvaryum ünitesini gezip balıkları tanıma şansı buldu. Birbirinden farklı balıkları gören öğrenciler, büyük mutluluk yaşadı. Aynı zamanda öğrencilere çevre bilincini kazandırmak amacıyla bilgilendirmeler yapıldı.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından düzenlenen Türk Sanat Müzigi (TSM) konserine katılarak sanatseverlerle bir araya geldi.
Dün kar yağışı nedeniyle okulların tatil olduğunu duyuran Rize Valiliği, yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün daha ara verildiğini duyurdu.
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Tunceli’de devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Pülümür ilçesindeki tüm okullarda eğitim-öğretime 1 gün ara verilirken, merkez ve 6 ilçede ise taşımalı eğitime ara verildi.
Kırıkkale'nin Delice ilçesinde, 21 Şubat günü taşımalı eğitime tabi öğrenciler için okullar 1 gün süreyle tatil edildi.
Kastamonu'da kar sebebiyle Merkez ilçede taşımalı eğitime, Ağlı, Bozkurt ve İnebolu ilçelerinde ise tüm kademelerde yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.
Yorumlar (0)