Elazığ

Elazığ'da öğrencilerin eğitici gezisi

Elazığ'da öğrenciler, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü kampüsü içinde bulunan Balık Müzesi ve akvaryum ünitesini gezdi.

Elazığ'da öğrencilerin eğitici gezisi

ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da öğrenciler, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü kampüsü içinde bulunan Balık Müzesi ve akvaryum ünitesini gezdi.
Dr. Vali Kadir Gökalp Anaokulu öğrencileri, Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü kampüsü içinde bulunan Balık Müzesi ve akvaryum ünitesini gezip balıkları tanıma şansı buldu. Birbirinden farklı balıkları gören öğrenciler, büyük mutluluk yaşadı. Aynı zamanda öğrencilere çevre bilincini kazandırmak amacıyla bilgilendirmeler yapıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

“Kısıtlı çalışma süresiyle okul hizmetleri görülemez”
Yaşam

“Kısıtlı çalışma süresiyle okul hizmetleri görülemez”

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran; Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı Şube Başkanları ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'u ziyaret ederek okullardaki personel eksikliğinden ve İşgücü Uyum Programı'ndan duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Detaylar haberimizde..

Öğrencilerin dikkatine! İkametini Burdur’a alana 1000 TL Ulaşım Desteği
Bölgesel

Öğrencilerin dikkatine! İkametini Burdur’a alana 1000 TL Ulaşım Desteği

Burdur Belediyesi, ikametini Burdur’a alan öğrencilere 1000 TL ulaşım desteği verecek. Öğrenciler, 31 Aralık 2024 tarihine kadar başvuru yaparak bu fırsattan yararlanabilir. Başkan Ali Orkun Ercengiz'in açıklamalarıyla detaylar burada!

Vali Dr. Türker Öksüz,  okullarda öğretmen ve öğrencilerle buluştu
Bölgesel

Vali Dr. Türker Öksüz, okullarda öğretmen ve öğrencilerle buluştu

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve diğer okullara ziyaret gerçekleştirdi. Öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Vali, yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.

Antalya'da üniversite öğrencilerine 10 bin TL eğitim desteği
Yerel Yönetim

Antalya'da üniversite öğrencilerine 10 bin TL eğitim desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, geçtiğimiz yıl ilk kez başlattığı üniversite öğrencilerine yönelik eğitim desteği 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Burdur Belediyesi’nden eğitime kırtasiye desteği
Bölgesel

Burdur Belediyesi’nden eğitime kırtasiye desteği

Burdur Belediyesi, 2024-2025 eğitim yılında ilkokul 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye seti dağıttı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sakarya İlkokulu’nda öğrencilere hediyelerini verdi.

Yeni Atanan  Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal MACİT Kimdir?
Bölgesel

Yeni Atanan Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal MACİT Kimdir?

14 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alındı. Yerine Muhammet Bilal Macit atandı