Elazığ

Elazığ'da Pişkin Hırsızlar: Mağazadan Alışveriş Yapar Gibi Çıktılar - Haberler

Elazığ’da gece yarısı bir mağazaya giren hırsızların pişkin hareketleri ve rahatlığı pes dedirtti. Alışveriş yapar gibi ürün seçen hırsızlar, ardından poşete doldurarak elini kolunu sallayarak çıktı. O anlar güvenlik kameraların saniye saniye yansıdı.

Elazığ'da Pişkin Hırsızlar: Mağazadan Alışveriş Yapar Gibi Çıktılar - Haberler

ELAZIĞ (İHA) - Elazığ’da gece yarısı bir mağazaya giren hırsızların pişkin hareketleri ve rahatlığı pes dedirtti. Alışveriş yapar gibi ürün seçen hırsızlar, ardından poşete doldurarak elini kolunu sallayarak çıktı. O anlar güvenlik kameraların saniye saniye yansıdı.
Olay, Sürsürü Mahallesi Mustafa Cemiloğlu Caddesi’nde bulunan bir mağazada meydana geldi. Gece 01.30 sıralarında mağaza giren 3 hırsızının hareketleri pes dedirtti. İlk olarak kasayı açan ve içerisindekileri alan hırsızlar ardından adeta birer müşteri gibi davrandı. Tek tek kıyafet seçen ve bazılarını üzerlerine giyen hırsızların rahat tavırları dikkat çekti. Daha sonra denemekten sıkılan hırsızlar, kıyafetleri poşete doldurdu ve elini kolunu sallayarak mağazadan çıktı. Sabah komşusunun haber vermesi üzerine gelen mağaza sahibi Hülya Değirmenci adeta şok geçirdi. 400 bin liralık zarara uğrayan Değirmenci, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ve güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Olayı anlatan Hülya Değirmenci, “Olayın iki gün önce gece saatlerinde gerçekleşti. Önce kapıyı yokluyorlar ve sonra içeri giriyorlar. İlk önce mağazadan alışveriş yapar gibi deneme yapıyorlar. Bende sadece ihtiyaçları vardır diye düşündüm. Kamera ilerleyince ürünleri yumak yumak aldıkları ortaya çıktı. Sabah esnaf komşumuz kapıyı aralık görüyor ve içeri giriyor. Ortalığında dağınık olduğu görünce haber veriyor. Daha sonra polise haber verdik. Olay yeri inceleme ekipleri geldi ve parmak izleri alındı. Ürünler, bilgisayar, değerli eşyalar, saatler, gözlükler, kemerler gitti” dedi.
“Mağazadan alışveriş yapar gibi deniyorlar, çıkarıyorlar”
400 bin liraya yakın kaybının olduğunu vurgulayan Değirmenci, “Mağazacılık programının içinde veresiye defterimiz vardı. Sistem gidince bunlarda gitmiş oldu. Emniyet güçlerimizin gerekeni yapacağını inanıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah böyle olayların tekrarı yaşanmaz. Mağazadan alışveriş yapar gibi deniyorlar, çıkarıyorlar. Pantolonları üzerine tutuyorlar ve tişörtleri giyiyorlar. Çok rahat davranıyorlar” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Marketten Milyonluk Hırsızlık! 2 Şüpheli Cezaevinde!
Bölgesel

Marketten Milyonluk Hırsızlık! 2 Şüpheli Cezaevinde!

Burdur'da bir marketten 2 milyon 850 bin TL değerinde gıda malzemesi çalan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İzmir'de hesap hırsızlarına operasyon
3. Sayfa

İzmir'de hesap hırsızlarına operasyon

Oluşturdukları sahte internet siteleri üzerinden yanıltıcı ilanlarla vatandaşların kişisel verilerini temin ederek hesap açan ve yasa dışı bahis paralarını bu hesaplar üzerinden transfer eden şüphelilere yönelik İzmir merkezli 11 ildeki operasyonda gözaltına alınan 27 şüpheliden 10’u tutuklandı.

Bingöl’de  7 çalıntı araç ele geçirildi
3. Sayfa

Bingöl’de 7 çalıntı araç ele geçirildi

Bingöl’de İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Sultanbeyli'de Bilgisayar Hırsızları Tutuklandı!
3. Sayfa

Sultanbeyli'de Bilgisayar Hırsızları Tutuklandı!

Sultanbeyli’de park halindeki otomobilde bulunan dizüstü bilgisayarı çalan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kıyafet hırsızları yakalandı!
3. Sayfa

Kıyafet hırsızları yakalandı!

Samsun'da müşteri gibi gittikleri 2 ayrı mağazadan giyim eşyası ve takı çalan yabancı uyruklu 3 kız kardeş, polis tarafından gözaltına alındı.

Hırsızlar Denizli'de Çakıldı! Burdur'da Çalınan Motosikletler Ele Geçirildi!
Bölgesel

Hırsızlar Denizli'de Çakıldı! Burdur'da Çalınan Motosikletler Ele Geçirildi!

Burdur'da 22 ve 27 Nisan tarihlerinde çalınan 2 motosiklet, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Denizli'de ele geçirildi.