Elazığ’ın Maden ilçesinde etkili olan sağanak yağış, sürücülere zor anlar yaşattı.
Meteorolojinin açıklamasının ardından Elazığ genelinde sağanak yağış etkili olmaya başladı. Maden ilçesinde de etkisini gösteren yağış nedeni ile Elazığ-Diyarbakır karayolunu kullanan sürücüler yolun kayganlaşması nedeni ile zor anlar yaşadı.
Yağışların gün boyunca etkili olacağı kaydedildi.
Elazığ’da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 29 şüpheliden 7'si tutuklandı.
Elazığ'da 3 kişini yaralandığı trafik kazası, güvenlik kameralarına yansırken bir yaya ise son anda 2 aracın altında kalmaktan kurtuldu.
Elazığ’da hafif ticari araç sürücüsü, park halindeki otomobile çarptıktan sonra kaçtı. Çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Elazığ’da avcı adaylarına yönelik 2025 yılının ilk eğitim kursu düzenlendi.
Elazığ’da kış mevsimi nedeniyle yüksek rakımlı bölgelere yaban hayvanları için yem bırakıldı.
Elazığ'da tek katlı bir evde, odun sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında aynı aileden 1'i ağır 3 kişi yaralandı.
Yorumlar (0)