Elazığ

Elazığ'da yoğun sis ortaya kartpostal görüntüleri çıkarttı

Sabah saatlerinde etkili olan ve yer yer görüş mesafesini 3 metreye kadar indiren sis, güneşin de yüzünü göstermesiyle birlikte tarihi Harput Mahallesi’nde eşsiz manzaralar ortaya çıkardı.

Elazığ'da yoğun sis ortaya kartpostal görüntüleri çıkarttı

Sabah saatlerinde etkili olan ve yer yer görüş mesafesini 3 metreye kadar indiren sis, güneşin de yüzünü göstermesiyle birlikte tarihi Harput Mahallesi’nde eşsiz manzaralar ortaya çıkardı. Kent merkezi sis denizinde kaybolurken, dron ile çekilen görüntüler görsel şölen oluşturdu.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısını yaptığı sis ve pus, Elazığ’da etkisini gösterdi. Sabah saatlerinde kent merkezinde görüş mesafesini 3 metreye kadar düşüren sis, bin 200 rakımlı tarihi Harput Mahallesi’nde kısmen etkili oldu. Güneşin de yüzünü göstermesiyle birlikte tarihi Harput Mahallesi ortaya çıkarken, kent merkezi ise sis denizinde kayboldu. Dron ile havadan görüntülenen sis, Harput Mahallesi’nden şehre bakışta görsel şölen oluşturdu. Bazı vatandaşlar Harput’a çıkarak manzarayı izledi ve cep telefonları ile kaydetti.
Manzaranın çok güzel olduğunu belirten Hatice Yıkılmaz, “Kalkınca baktım ve her yerin sis olduğunu gördüm. Kesin Harput’tan görünüyordur dedim ve genelde öyle oluyor. Tahmin ettiğim gibi çıktı. Elazığ sis altında kalmış. Her zaman bunu yakalamak mümkün olmuyor. O yüzden ben de görmek istedim. Sosyal medya uygulamalarım olmadığı için kendi gözlerimle gördüm” dedi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta Ramazan sofranız Çamlaraltı'nda kuruluyor! İftar menüsü sizi bekliyor
Tanıtım

Bucak'ta Ramazan sofranız Çamlaraltı'nda kuruluyor! İftar menüsü sizi bekliyor

Bucak'ta Ramazan iftarı için en lezzetli adres! Çamlaraltı Dinlenme Tesisleri, 2025'e özel zengin menüsüyle sizleri bekliyor. Rezervasyon için hemen arayın!

Başkan Zencirci, Ortaklar Çöp Şişi’ne dikkat çekti
Bölgesel

Başkan Zencirci, Ortaklar Çöp Şişi’ne dikkat çekti

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, yaptığı paylaşımla coğrafi işaretli Ortaklar Çöp Şişi’ne dikkat çekti.

Kahta'da Ramazan Çarşısı kuruluyor
Bölgesel

Kahta'da Ramazan Çarşısı kuruluyor

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Ramazan Çarşısı kuruluyor.

 Dışişleri Bakanı Fidan, Nur'ul Hamidiye Camii'ni ziyaret etti
Dünya

Dışişleri Bakanı Fidan, Nur'ul Hamidiye Camii'ni ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı dolayısıyla geldiği Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde Türkiye İşbirliği ve Kalkınma Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yenilenen Nur'ul Hamidiye Camii'ni ziyaret etti.

Bucak’ta Vitra Artema Mağazası hizmete açıldı Özel indirimleri kaçırmayın
Tanıtım

Bucak’ta Vitra Artema Mağazası hizmete açıldı Özel indirimleri kaçırmayın

Burdur’un Bucak ilçesinde Ada Mimarlık tarafından Vitra ve Artema markalarının Seramik ,Armatür ve Duş Sistemleri satış noktası hizmete açıldı.

Dışişleri Bakanı Fidan, Çinli mevkidaşı Wang ile görüştü
Dünya

Dışişleri Bakanı Fidan, Çinli mevkidaşı Wang ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.