Isparta’dan Manavgat’a görevli olarak giden TEDAŞ çalışanı Akif Dinçer elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.
Çeşitli zaman aralıklarında Isparta’dan görevli ekipler olarak Manavgat’a hat bakımı için giden ekipte yer alan 40 yaşındaki Akif Dinçer çalıştığı esnada akım yüklü elektrik teline basınca akıma kapıldı. Yüksek voltajlı elektrik akımına kapılan Akif Dinçer olay yerinde yaşamını yitirdi.
Aslen Eğirdir Ağılköy’lü olan Akif Dinçer’in evli ve 3 çocuk babası olduğu ve Eğirdir TEDAŞ İşletme Şefliği’nde görev yaptığı öğrenildi.
Talihsiz işçinin cenazesi Manavgat Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere aile yakınlarına teslim edildi. Bomba32
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen otobüs kazasının ardından, bölgede elektrik hattı onarımı yapan bir işçi elektrik akımına kapılarak yaralandı.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde elektrik akımına kapılan 40 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.
İzmir'de yağmur sırasında su birikintisinden geçerken elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay hayatını kaybetti.
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde elektrik akımına kapılan elektrik dağıtım şirketi çalışanı 3 işçi muhtelif yerlerinden yanarak yaralandı.
Edirne’de 14 yaşındaki bir kız çocuğu okul bahçesinde ölü bulundu. Kız çocuğunun sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi.
Antalya’da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleğine emek veren, meslektaşlarının "gülen yüzü" olarak tanıdığı Kubilay Eldemirci, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Eldemirci, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Yorumlar (0)