En eski Yağlı Pehlivan Güreşleri Antalya Elmalı İlçesinde devam ediyor
671 Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Başpehlivan yarı final belli oldu.
ALİ GÜRBÜZ MUSTAFA BATU
OSMAN KAN KÜRŞAT KORKMAZ
Güreşler devam ediyor.
Puansız güreş nasıl olacak ?
-90 dakika içinde yeniş aranacak.
-Olmazsa yarım saat daha süre verilecek.
-Yine yeniş olmaz ise (90+30 dk içinde) bu sürede pehlivanların aktif ve pasifliğine göre merkez hakem komitesince karar verilecek.
Hayırlı olması dileğiyle !
#kırkpınar #elmalı
Kırkpınar çeyrek finalisti, Aybastı ikincisi, Kurtdere ve Elmalı üçüncüsü Enes Güler 2024 yağlı güreş sezonunda kimsenin desteği olmadan kendi imkanlarıyla güreşlere giderek Tokat'ın ismini başarılarıyla yurdun dört bir yanına duyurdu ama Tokat'ın önde gelenleri pehlivanımızın arkasında durmadı.
Lig Güreşleri sona erdi. Talimat gereği 2 başaltı pehlivanı boy atlayarak başpehlivanlığa yükseldiler.
Antalya’da düzenlenen 672. Elmalı Yağlı Güreşleri büyük bir coşkuyla tamamlandı. Finalde Orhan Okulu ile Enes Doğan karşılaştı. 672. Elmalı Güreşlerinde başpehlivanı ve Yağlı Güreş Ligi (YGL) şampiyonu belli oldu.
CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri (6-7-8 Eylül 2024) Finale çıkan Başpehlivanlar belli oldu . devamı haberimizde
CW Enerji Türkiye YGL Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri (6-7-8 Eylül 2024) ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ DETAYLAR HABERİMİZDE
8 Eylül 2024 pazar günü Elmalı Güreş Sahasında yapılacak CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri SON 8'E KALAN BÜYÜK ORTA BOY PEHLİVANLARIMIZ
Yorumlar (0)