Afyonkarahisar’ın silahlı vurulan şahsın evinde arama yapan jandarma, 45 pet bardak içerisinde kurulan sıcaklık düzeneği ile kenevir yetiştirildiğini tespit etti. Vurulan şahıs ise yetiştirmeye çalıştığı kenevirin hasadını yapamadan yakalanmış oldu.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Emirdağ ilçesi Veysel köyünde meydana gelen silah ile kasten yaralama olayı üzerine, olay yeri olan mağdur Y.Ö. isimli şahsın evinin çevresinde yapılan kontrolde evin camlarının demir panjur ve siyah naylon ile kapalı olduğunu fark etti. Evin çevresinde çok sayıda boş saksı görülmesi üzerine durumdan şüphelenen ekipler ardından eve girdi. Ekipler Y.Ö. isimli şahsın ikametinde ve eklentilerinde yaptıkları aramada 45 pet bardak içerisinde ekili kenevir bitkisi, 9 lamba düzeneği, 4 adet termometre ve 1 adet elektrikli ısıtıcı ele geçirdi. Olayın ardından tedavisi tamamlanan şahsın jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.
Antalya'da ormanlık alanda silahla vurulmuş halde yaralanan adam, 2 saat yürüyüp hastaneye ulaşmak için çabalarken bulundu.
Esenyurt'ta otomobil içerisindeki iki arkadaş arasında tartışma çıktı yan koltukta oturan şahıs arkadaşını silahla yaraladı ardından araç kaza yaptı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Çavdır Kozağaç İlk ve Ortaokulu’nda tanıtım etkinliği düzenledi. 120 öğrenci ve 17 veli jandarma araçlarını ve ekipmanlarını yakından tanıdı!
Aydın'da jandarma ekipleri tarafından Bafa Gölü'nde yılan balığı ve diğer balık türlerine yönelik balık avcılığı yapılan kişilere yönelik kontrol gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..
Burdur’da jandarma ekipleri bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda tarihi eser ve silah ele geçirdi. Ev sahibi hakkında adli işlem başlatıldı. İşte detaylar!
Burdur’un Bucak ilçesinde Taşyayla Köyü İlkokulu öğrencilerinin, Jandarma ekiplerine bıraktığı sevgi dolu notlar herkesi duygulandırdı. İşte detaylar...
Yorumlar (0)