Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde şeker pancarı hasadı devam ediyor.
Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, şeker pancarı üretiminde ilçenin Afyonkarahisar ile birlikte Türkiye’de önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. İlçede hasadın sorunsuz bir şekilde sürdüğünü kaydeden Kaymakam Bilici, bu çerçevede bölgedeki üreticileri ziyaret ederek bilgi aldı.
Öte yandan, bölgede ürün rekoltesinin iyi olduğu belirtildi.İHA
Burdur Şeker Fabrikası'nın müdürlük görevine, vekaleten atanan Uşak Şeker Fabrikası Müdürü Mehmet Zararsız, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin'in kararıyla asaleten atandı.
Burdur'un geleneksel lezzeti sipsi şekerin geçmişten günümüze uzanan hikayesi ile dikkat çekiyor. Babadan oğula uzanan emekle yoğurulan şeker, katkısız, doğal aromaları ile tadına bakanın beğenisini kazanıyor.
Survivor 2025 yarışmacıları Dominik Cumhuriyeti’ne hareket etti. İsmail Balaban ve eşi İlayda Şeker'in havaalanındaki duygusal vedası, sosyal medyada gündem oldu.
Türkiye’de şeker fiyatları için yeni düzenleme geliyor! Tarım ve Orman Bakanlığı, taban ve tavan fiyat uygulamasıyla fırsatçılığı önlemeyi hedefliyor. Ayrıca, sözleşmesiz şeker pancarı ekimi yasaklanıyor. Detaylar için tıklayın!
Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Türkşeker A.Ş., 133 mühendis ve tekniker alımı yapacak. Bilgisayar, kimya, makine, ziraat mühendisliği ve teknikerlik pozisyonları için başvurular 28 Kasım - 8 Aralık 2024 tarihleri arasında Kariyer Kapısı üzerinden alınacak.
Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü, 399 KHK kapsamında 133 sözleşmeli personel alımı yapacak. Mühendis ve tekniker pozisyonları için son başvuru tarihi: 8 Aralık 2024. Detaylı bilgi ve başvuru şartları için hemen tıklayın!
Yorumlar (0)