Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için yapılacak ön seçimde aday adaylığını resmileştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı yayımladı. Ercengiz, İmamoğlu'nun ön seçimde başarılı olacağına dair güvenini vurguladı.
Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, İmamoğlu'nun liderlik vasıflarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
"Türkiye'nin ikinci yüzyılının ilk Cumhurbaşkanı olacağını bildiğimiz Sayın Ekrem İmamoğlu; 23 Mart’ta yapılacak önseçimde aday olmak üzere bugün aday adaylığı başvurusunu yapıyor. İyi bir dost, iyi bir yönetici, iyi bir lider olarak tanıdığım ‘Güzel Başkanım’a başarılar dilerim."
Bu mesaj, CHP içindeki sürece ve ön seçime dair önemli bir destek beyanı olarak yorumlandı.
Burdur Belediyesi ile A.S.L Geri Dönüşüm firması arasında imzalanan protokol sayesinde ambalaj atıkları kaynağından toplanacak, çevre korunacak.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP'nin erken seçim talebini destekleyen imza kampanyasına katılarak gençlerin sorunlarına dikkat çekti.
Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve Sultandere Hizmet Kampüsünde gerçekleşen bayramlaşmaya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Mustafa Bozkurt, Hülya Eraslan, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldılar.
Burdur Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Asri mezarlık, Sultandere Mezarlığı, Kışla Mahallesi Mezarlığı ve Şehitlikte Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmalarını başladı.
Burdur Belediyesi, seralarında yetiştirdiği mevsimlik çiçekleri vatandaşlara ücretsiz dağıtacak. Başkan Ercengiz, paylaşmanın önemini vurguladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, engelli bireyler ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Yorumlar (0)