Balıkesir

Erdek'in Ocakları temizleniyor

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi tarafından işbirliği içinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Erdek'in Ocaklar sahil bandındaki kumsalın temizliği ve bakımı gerçekleştiriliyor.

 Erdek'in Ocakları temizleniyor

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Erdek ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi tarafından işbirliği içinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Erdek'in Ocaklar sahil bandındaki kumsalın temizliği ve bakımı gerçekleştiriliyor.
Traktörlerle çapalanan ve eleme aracı ile titizlikle elenen kumlar, ağaçların budaması da yapılarak sahil bölgesi yaz sezonuna hazırlanıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonun yaklaşmasıyla birlikte tatilcilerin keyifli ve huzurlu bir deniz keyfi yaşayabilmeleri için plaj hazırlıklarını sürdürüyor. Erdek Ocaklar kumsalı, yerel ekipler tarafından titizlikle temizlik ve bakım çalışmalarına tabi tutuluyor.
Her yıl doğal ve tarihi güzellikleriyle yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayan Ocaklar kumsalı, turizm sezonuna hazırlanıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesine bağlı ekipler, belirlenen program doğrultusunda plajlardaki kumları özel makinalar aracılığıyla eleyip yabancı cisimlerden arındırıyor. Ayrıca denizdeki yosunları toplayan ekipler, eskiyen soyunma kabinleri, duşlar, şezlonglar ve engelli rampalarını yenileriyle değiştirme çalışmalarını da sürdürüyorlar.
Tatilcilerin sağlıklı ve güvenli bir deniz tatili geçirebilmeleri için hijyen tedbirlerini de en üst seviyede tutan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, plajlarda dezenfekte işlemlerine de özen gösteriyor. Bakım ve temizlik çalışmaları bölge halkı ve ziyaretçiler tarafından memnuniyetle karşılanıyor

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (2)

Tuncay ural

3 ay önce / 25.05.2024

Sahile gelen vatandaşlar ama turis ama yerli sahile sigara şişe çöp almayarak yardımcı olabilirler yıllarca akp buralardan vergi aldiniz ama yardımcı olmadı şu sorunu hala devem etmekte ümit sk. Ve diger bazi yerlerde yol sorunları devam etmekte

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

Muhammet Ali Akyıldız

3 ay önce / 24.05.2024

Plaj hersene çok yosunlu, lütfen biraz daha düzgün temizlik yapılsın

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Darıca Belediyesi okulları eğitime hazırladı
Bölgesel

Darıca Belediyesi okulları eğitime hazırladı

Darıca Belediyesi, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasına sayılı günler kala ilçedeki okullarda temizlik seferberliği başlattı.

Kocasinan Belediyesi, temizliğe devam ediyor
Bölgesel

Kocasinan Belediyesi, temizliğe devam ediyor

Kocasinan Belediyesi, vatandaşların daha temiz bir ortamda yaşaması için mesai mefhumu gözetmeksizin modern araçlarla mahalle mahalle temizlik yaparak, hijyenik ortam sunuyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Terminali tertemiz yaptı
Bölgesel

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Terminali tertemiz yaptı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde gerçekleştirdiği rutin temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Belediyesi ekipleri kentin dört bir yanını temizliği
Bölgesel

Alanya Belediyesi ekipleri kentin dört bir yanını temizliği

Antalya’da Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki temizlik seferberliği çalışmalarına devam ediyor.

Atakum’da her yer tertemiz oldu
Bölgesel

Atakum’da her yer tertemiz oldu

Kent genelinde temizlik seferberliği başlatan Atakum Belediyesi cadde, sokak, park gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarında hummalı bir çalışma yürütüyor.

Kuşadası'nda gönüllüler sahili temizlediler
Bölgesel

Kuşadası'nda gönüllüler sahili temizlediler

Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Güzelçamlı Mahallesi’nde yazlıkçıların kendi aralarında oluşturduğu gönüllüler Güzelçamlı Sahillerinde temizlik çalışması yaptı.