Partisinin 8'inci Olağan İl Kongresi'ne katılmak için geldiği Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, İbradı ilçesindeki vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan’ın gelişini cep telefonuyla kaydeden bir vatandaş, kendisine yaklaştığı sırada “Maşallah. Vallahi heyecanlandım” derken, yanındaki de ‘Kalbin durmasın’ dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 8'inci Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Antalya’ya geldi. İlk olarak İbradi ilçesini ziyaret eden Erdoğan, cuma namazını taş örmeli ahşap minareli Tarihi Sururi Vezir Paşa Camisi'nde kıldı, ardından vatandaşlarla da selamlaşıp sohbet etti. Erdoğan İbradi Belediyesi ziyaretinde de, vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılandı. Alkışlar eşliğinde Erdoğan’ı karşılayan vatandaşlardan biri ‘Maşallah. Vallahi heyecanlandım” derken, yanındaki diğer vatandaş ise ‘Kalbin durmasın’ dedi.
İbradı’da AK Partili Belediye Başkanı Hatice Sekmen’i ziyaret eden Erdoğan’a, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye ziyareti sonrası partisinin il kongresine katılmak üzere helikopterle Antalya'ya hareket etti. Erdoğan saat 16.00 sıralarında helikopterle kente iniş yaparak kongrenin gerçekleşeceği alana geçti.
Burdurlu 21 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’ye katıldı ve rozetini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Detaylar için tıklayın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Haşimi Krallığı Veliaht Prensi Hüseyin Bin Abdullah’ı kabul etti
23 Şubat 2024 pazar günü Ak parti 8 olağan genel kurulu yapıldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de partisinin grup toplantısı sonrası TBMM Başkanvekili Celal Adan ile görüştü.
Cumhurbaşkanı imzaladı, emeklilere 8800 TL ödeme yapılacak! 17-18 Şubat’ta hesaplara yatırılacak destek ödemesiyle ilgili tüm detaylar burada.
Bakan Tunç'un The Economist'e tepkisi sert oldu Kirli senaryolara boyun eğmeyeceğiz" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerine sert tepki göstererek, "Karanlık odakların hazırladığı kirli senaryolara asla boyun eğmeyeceğiz" dedi.
Yorumlar (0)