Antalya / Manavgat

Erkek arkadaşının evinde ölü bulunan genç kadının şüpheli ölümüyle ilgili yeni gelişme

Erkek arkadaşının evinde ölü bulunan genç kadının şüpheli ölümüyle ilgili yeni gelişme

Erkek arkadaşının evinde ölü bulunan genç kadının şüpheli ölümüyle ilgili yeni gelişme

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alınamayan ve erkek arkadaşının evinde ölü olarak bulunan 3 çocuk annesi Aynur Çiçek olayına ilişkin polis tarafından yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ilk ifadesinde, kıskançlık krizine girip kız arkadaşını boğduğunu itiraf ettiği iddia edildi. Aralarında sık sık tartışma yaşandığı öğrenilen ikiliden Aynur Çiçek’in, erkek arkadaşıyla ilgili daha önce uzaklaştırma kararı aldığı da ortaya çıktı.
Alınan bilgiye göre, Manavgat ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alınamadıkları 3 çocuk annesi Aynur Çiçek’in (35) yakınları, Cumhuriyet Polis Karakoluna kayıp başvurusunda bulundu. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Çiçek’in yakınları kadının bulunması için çalışma başlattı. Aynur Çiçek’in kaybolduğu gün, bir süredir görüşmediği erkek arkadaşı Şenol Ç. ile Emek Mahallesi’ndeki bir evden ayrıldığının belirlenmesinin ardından arama çalışmaları Şenol Ç. üzerinde yoğunlaştı. Aynur Çiçek’in yakınlarıyla telefonda görüşen Şenol Ç., değişik bahanelerle onları yanıltmaya çalışırken, bugün sabah saatlerinde Şenol Ç.’nin Emek Mahallesi’ndeki evine gelen yakınları, kapı açılmayınca pencereden içeri baktıklarında genç kadını yerde yatarken buldu. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yapılan kontrolde genç kadının birkaç gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi.
Olayı haber alan çocukları, kardeşleri ve diğer yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, Aynur Çiçek’in cansız bedeni Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Otopsisi tamamlanan Aynur Çiçek’in cenazesi, yakınları tarafından alınıp Manavgat Kavaklı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kıskançlık iddiası
Olayın ardından ortadan kaybolan kadının erkek arkadaşı Şenol Ç.’nin Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesi’ne sevk edilen Şenol Ç.’nin ilk ifadesinde kıskançlık krizine girip Aynur Çiçek’i boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği iddia edildi.

Uzaklaştırma kararı aldırmış
Öte yandan Şenol Ç ile Aynur Çiçek’in 4 yıl önce Manavgat’a gelip birlikte yaşamaya başladıkları ve aralarında sık sık tartışmalar yaşandığı öğrenildi. Aynur Çiçek’in, Şenol Ç. hakkında daha önce uzaklaştırma kararı aldığı da ortaya çıktı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Genç kadın, ormanlık alanda konteynerde ölü bulundu
3. Sayfa

Genç kadın, ormanlık alanda konteynerde ölü bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alandaki konteynerde yaşayan 2 çocuk annesi 38 yaşındaki kadın, yatağında ölü bulundu. İşte detaylar..

İşyerinde şüpheli ölüm
3. Sayfa

İşyerinde şüpheli ölüm

Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki bir alkollü eğlence mekanında çalışan Bülent Sağlam (46) adlı şahıs, işyerinin üst katındaki izbe alanda ölü bulundu.

İzmir’de şüpheli ölüm; adamın üzerinden  944 bin liralık çek çıktı
3. Sayfa

İzmir’de şüpheli ölüm; adamın üzerinden 944 bin liralık çek çıktı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, yerde hareketsiz yatar vaziyette bulunan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ölümü şüpheli bulunan kişinin üzerinden 944 bin liralık çek çıktı.

Samsun'da genç kaldığı evde ölü bulundu
3. Sayfa

Samsun'da genç kaldığı evde ölü bulundu

Samsun’da 34 yaşındaki genç yazlık evde ölü bulundu.

Bursa'da kuşkulu ölüm
3. Sayfa

Bursa'da kuşkulu ölüm

Bursa'da şüpheli ölüm: 6 aylık bebek evde ölü bulundu

90 yaşındaki adam tek yaşadığı evde asılı bulundu
3. Sayfa

90 yaşındaki adam tek yaşadığı evde asılı bulundu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 90 yaşındaki adam, tek başına yaşadığı evinde asılı halde bulundu.