Erzincan itfaiyesi 2023'te 2 bin 773 olaya koştu

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 01 Ocak-31 Aralık 2023 tarihleri arasında 2 bin 773 olaya müdahalede bulundu.

Erzincan itfaiyesi 2023'te  2 bin 773 olaya koştu

ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 01 Ocak-31 Aralık 2023 tarihleri arasında 2 bin 773 olaya müdahalede bulundu.
Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürü Sami Karakaş 2023 yılı içerinde müdahalede bulundukları trafik kazaları, yangınlar ve diğer olaylarla ilgili olarak açıklama yaptı.
Karakaş yaptığı açıklamada şunları aktardı; “Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak 90 personel ve 14 İtfaiye aracı aynı zamanda 2 tane de kurtarma aracıyla Merkez İstasyon ve Çukurkuyu Müfreze hizmet binası olmak üzere 2 birimde hizmet vermekteyiz.
01 Ocak - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Merkez İstasyonumuzda 450 adet yangına müdahalede bulunulmuştur. Bu yangıların 30’u Mesken, 27 si araç yangını, 10 tanesi iş yeri yangınıdır. İtfaiyemiz sorumluluk sahasında yangın dışındaki olaylarda aynı tarihler arasında 49’u trafik kazası olmak üzere 1745 vaka oluşmuş olup toplamda 2 Bin 195 vakaya müdahalede bulunulmuştur.
Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı Çukurkuyu Müfrezesi hizmet binasında ise yine aynı tarihler arasında 12’si Mesken Yangını, 14’ü araç yangını olmak üzere 180 yangın, yangın dışındaki olaylarda ise 398 vaka olmuş ve bunların 33’ü trafik kazası olmak üzere toplamda 578 vakaya müdahalede bulunulmuştur.
Sonuç itibarı ile 2023 yılı içerisinde Merkez İtfaiye ve Çukurkuyu Müfrezesi olmak üzere 630’u yangın, 82’si trafik kazası olmak üzere toplamda 2 Bin 773 olaya müdahale edilmiştir.
Ayrıca İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından 385 iş yerine İtfaiye Uygunluk Raporu verilmiş olup, 42 kurum ve kuruluş olmak üzere toplamda 3 Bin 500 kişi yangın eğitimi ve tatbikatına katılmıştır.
Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerini korumak için 7 gün 24 saat hizmet vermekte olup acil durumlarda çok kısa bir süre içerisinde olay yerine varıp müdahalede bulunuyoruz.”

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çöp Taşıyan Tır alev aldı, yangın tüpü kullanamadan cayır cayır yandı
3. Sayfa

Çöp Taşıyan Tır alev aldı, yangın tüpü kullanamadan cayır cayır yandı

Alınan bilgilere göre, Akçakoca’dan Düzce istikametine seyir eden Akçakoca Belediyesi’ne ait çöp nakil tırı, Düzce’de bulunan katı atık depolama, ayrıştırma ve enerji üretim merkezine getirdiği çöplerle seyir halindeyken bir anda Kabalak mevkiinde motoru alev aldı.

Türkiye'de İlk Kez! Survivor’ı aratmayacak
Bölgesel

Türkiye'de İlk Kez! Survivor’ı aratmayacak

Burdur İtfaiyesi tarafından düzenlenen ve bu sene ulusal düzeye taşınan Üniversiteler Arası İtfaiye Olimpiyatları'nda Türkiye'nin en iyi itfaiyecilik öğrencileri Survivor'ı aratmayan zorlu parkurlarda yarışacak! 20-21 Mayıs'ta Burdur'da gerçekleşecek olimpiyatların detayları için tıklayın!

Mardin'de Tarımsal Sulama Araçları Yakıldı!
3. Sayfa

Mardin'de Tarımsal Sulama Araçları Yakıldı!

Mardin’de tarımsal sulama işlerinde kullanılmak üzere enerji sağlayan iki trafo ve traktör yakıldı.

Arsuz'da Ev Yangını!
3. Sayfa

Arsuz'da Ev Yangını!

Hatay’da bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

LPG'li otomobil alev alev yandı
3. Sayfa

LPG'li otomobil alev alev yandı

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde seyir halindeki LPG’li otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Samandağ da yangın paniği!
3. Sayfa

Samandağ da yangın paniği!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde çıkan bahçe yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.