İstanbul / Esenyurt

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Tutuklandı. CHP teyakkuzda

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından "PKK/KCK terör örgütü üyesi olmak" suçlamasıyla gözaltına alınan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer tutuklandı.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Tutuklandı.  CHP teyakkuzda

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından “PKK/KCK terör örgütü üyesi olmak” suçlamasıyla gözaltına alınan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer tutuklandı. Soruşturma kapsamında, Özer’in terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile HDP milletvekillerinin görüşmelerinde adının geçtiği, belediyede örgütsel dokümanların ele geçirildiği ve bazı telefon görüşmeleri ile para transferlerinde çelişkili ifadeler verdiği öne sürüldü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu durumu Esenyurt halkının iradesine yönelik bir müdahale olarak değerlendirerek, Antalya’da 1-3 Kasım tarihleri arasında yapılması planlanan kampı iptal ettiğini açıkladı. Tüm milletvekillerini İstanbul’a yönlendirdiklerini belirten Özel, Merkez Yönetim Kurulu’nu Esenyurt’ta olağanüstü toplantıya çağırdı. Özel ayrıca 3 Kasım’da Parti Meclisi’nin İstanbul’da toplanacağını ve tüm Esenyurt halkını 16.00’da Esenyurt Belediyesi önünde buluşmaya davet etti. ANKARA BHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'den boykot tepkisi Vatanseverlik ve millet sevgisiyle izah edilemez
Yaşam

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'den boykot tepkisi Vatanseverlik ve millet sevgisiyle izah edilemez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin sosyal ve ekonomik hayatına yönelik boykot ve operasyon girişimlerinin, ifade özgürlüğü ve demokratik haklarla bağdaşmadığını belirtti.

Diğer şehirlerde 5 - 10  lira Isparta'da ücretsiz
Yaşam

Diğer şehirlerde 5 - 10 lira Isparta'da ücretsiz

Isparta'da, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in talimatlarıyla cami tuvaletleri yenilendi ve vatandaşların kullanımına bedavaya sunuldu.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'nde geçici ve daimi işçi alımı kuraları çekildi
Yaşam

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'nde geçici ve daimi işçi alımı kuraları çekildi

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'nde geçici ve daimi işçi alımı için noter huzurunda kura çekimi yapıldı

Isparta Gelendost Belediyesi meclis üyeleri Başkanı Seçti işte yeni başkan ve partisi
Yerel Yönetim

Isparta Gelendost Belediyesi meclis üyeleri Başkanı Seçti işte yeni başkan ve partisi

Gelendost Belediye Meclisi bugün yaptığı seçimle yeni belediye başkan vekilini belirledi. Meclis üyelerinin oy çokluğuyla seçtiği yeni belediye başkan vekili, İyi Parti’nin Gelendost Belediye Meclis Üyesi İsmail Kurtbolat oldu.

Ankara Kent Konseyi (AKK) 2025’in son iftarında, bürokratlar ve 2 bini aşkın STK temsilcisini aynı sofrada bir araya getirdi.
Yaşam

Ankara Kent Konseyi (AKK) 2025’in son iftarında, bürokratlar ve 2 bini aşkın STK temsilcisini aynı sofrada bir araya getirdi.

Ankara Kent Konseyi (AKK) 2025’in son iftarında, bürokratlar ve 2 bini aşkın STK temsilcisini aynı sofrada bir araya getirdi. İftara katılanlar arasında yer alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı konuşmada, "Bizi ayıran, suni ayrımların hepsini reddediyoruz" dedi.

A.Parti genel Başkanı  Ağırlalioğlu, HÜDA PAR'ın Çözüm Çalıştayı'na "Çözülme Çalıştayı" tepkisini gösterdi.
Bölgesel

A.Parti genel Başkanı Ağırlalioğlu, HÜDA PAR'ın Çözüm Çalıştayı'na "Çözülme Çalıştayı" tepkisini gösterdi.

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, parti genel merkezinde basın açıklaması düzenledi. Ağırlalioğlu, HÜDA PAR'ın Çözüm Çalıştayı'na "Çözülme Çalıştayı" tepkisini gösterdi.