Samsun Bafra Devlet Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi. Törene tüm sağlık çalışanları katıldı.
Bafra Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, vefat eden sağlık çalışanları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Konuk olarak davet edilen eski başhekimlerden Dr. Mahmut Celal Atmaca günün anlam ve önemine hitaben mesleki tecrübelerinden bahsederek tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Burhan Sağlam, Bafra’nın ve sağlık alanının geçmişine şahitlik ettiğini hatırlatarak, yapılan yenilikleri ve bir arada olmanın mutluluğunu ifade etti.
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç ise üniversite döneminde yazmış olduğu bir şiirini sağlık çalışanlarıyla paylaşarak, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Konya'da polis aracı ile tırın çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Onur Şirin'in cenazesi, Konya Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketi Isparta'ya gönderildi.
Msheireb Properties, Fast Company Middle East ortaklığında düzenlenen 2025 Tasarımda İnovasyon Ödülleri için geri sayım başladı.
Karatede bir klasik olan kemer ve diploma töreni hafta sonu 170 sporcu ve ailelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Detaylar haberimizde..
Burdur’un Gölhisar ilçesinde düzenlenen Hafızlık İcazet Töreni’nde 11 genç hafız taçlarını teslim aldı. Tören detayları haberimizde.
Antalya’nın Serik ilçesinde özel öğrencilere temsili mezuniyet ve diploma töreni düzenlendi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, emeklilerin sosyalleşip kaliteli zaman geçirebileceği kentin ilk emekli evini düzenlenen törenle hizmete açtı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)