Eski Direktör Şenol Güneş, Fatih Kütüphanelerini ziyaret etti

Eski Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fatih Belediyesi tarafından yapılan ve gençler tarafından yoğun ilgi gören Fatih Kütüphanelerini ziyaret etti.

Eski Direktör Şenol Güneş, Fatih Kütüphanelerini ziyaret etti

Eski Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fatih Belediyesi tarafından yapılan ve gençler tarafından yoğun ilgi gören Fatih Kütüphanelerini ziyaret etti. Şenol Güneş’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Eski Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fatih Merkez Kütüphanesi ve Vatan Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ile birlikte kütüphaneleri gezen Güneş, gençlere sunulan bu imkanın çok kıymetli ve takdire şayan olduğunu belirtti.
Ziyareti sırasında kütüphanelerin modern yapısı ve sunduğu hizmetler hakkında bilgi alan Şenol Güneş, belediye binasının içinde bir kütüphane olmasına hayran kaldığını ifade etti. Gençlerin eğitimine ve kişisel gelişimine katkıda bulunacak bu tür projelerin önemine dikkat çeken Güneş, üye sayısının 300 bini geçmesini de memnuniyetle karşıladı.
Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ise, Türk Futbol dünyasında önemli bir yeri olan Şenol Güneş'i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Osmanlı Cihan Devleti döneminden bugüne ulaşan çeşmelerin restorasyonu tamamalandı
Bölgesel

Osmanlı Cihan Devleti döneminden bugüne ulaşan çeşmelerin restorasyonu tamamalandı

Fatih'te Osmanlıdan bu yana şehirleşmeye yenik düşmüş 461 çeşmeden 100 tanesi bakım çalışmaları tamamlandı.

“Gönüllü Turizm Elçileri”  Fatih’te
Bölgesel

“Gönüllü Turizm Elçileri” Fatih’te

Fatih Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Gönüllü Turizm Elçileri Projesi" kapsamında bu yıl 6 bölgede 400 elçi, 6 süpervisör ve 1 koordinatör göreve başladı.

Başkan Ergün Turan esnafla bir araya geldi
Bölgesel

Başkan Ergün Turan esnafla bir araya geldi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, ilçede bulunan esnafla kahvaltıda bir araya geldi. Programda konuşan Turan, “Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Belediye kütüphanesine rekor üye sayısı
Yaşam

Belediye kütüphanesine rekor üye sayısı

Fatih Belediyesi’nin gençlere ‘eğitimde fırsat eşitliği’ sunma amacıyla hizmete açtığı kütüphanelerin, üye sayısı 250 bine ulaştı. Fatih ve İstanbul’un diğer ilçelerinden gelen 7’den 70’e her yaştaki ziyaretçiler kütüphaneye büyük ilgi gösteriyor.

Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri son 8 Başpehlivanlar belli oldu
Spor

Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri son 8 Başpehlivanlar belli oldu

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi   Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri  (6-7-8 Eylül 2024)  SON 8'E KALAN BAŞPEHLİVANLARIMIZ  ...Çeyrek Finale nasıl geldiler ?

672 Elmalı Güreşlerinde Ali Gürbüz  Çırağı Yusuf Can Zeybek'i eledi.
Spor

672 Elmalı Güreşlerinde Ali Gürbüz Çırağı Yusuf Can Zeybek'i eledi.

672 Elmalı Güreşlerinde Ali Gürbüz Çırağı Yusuf Can Zeybek'i eledi. 7 Eylül 2024 cumartesi günü 3 Turda 2024 Güreş ligi 43 Puanlı Yusuf Can Zeybek ile karşılaşan Ali Gürbüz Çırağı Ali Ahsan Batmaz gureşten galip ayrılan pehlivan oldu.