Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eski Diyanet İşleri Başkanı ve İslami İlimleri Araştırma ve Yayma Vakfı (İSİLAY) Mütevelli Heyeti Başkanı Lütfi Doğan için Hacı Bayram Veli Camii’nde cenaze namazı kılındı.
Lütfi Doğan (93) bir süredir tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Doğan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Doğan için ikindi namazını müteakip Hacı Bayram Veli Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namazı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.
Cenaze namazına, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Valisi Vasip Şahin çok sayıda siyasi, Doğan’ın ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Doğan, Süleymaniye Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı sonrası Süleymaniye Haziresi’ne defnedilecek. İHA
Burdur Cevdet Malkoç hayatını kaybetmiştir.
Burdur ili Yeşilova ilçesi İsmail Baz hayatını kaybetmiştir.
Antalya Serik ilçesinin Demirciler Mahallesi’nde yaşayan, 'kabak kemanenin atası’ olarak bilinen Emin Kök, ıklık sazını çalan son usta olarak 85 yaşında hayatını kaybetti.
Bolu Kartalkaya'daki otel yangını faciasında hayatını kaybeden ana sınıfı öğrencisi Atlas Kaan Tokcan ve babası Atıl Enis Tokcan; 3. sınıf öğrencisi Kemal Tokcan ve babası Can Tokcan, Ankara'da Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Detaylar haberimizde..
AK Parti'den 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Turgut Altınok'un vefat eden ağabeyi Veysel Altınok, Ankara'da toprağa verildi.
Bolu Kartalkaya'da bulunan otel yangınında hayatını kaybeden 17 yaşındaki Özüm Karataşlı, son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar haberimizde...
Yorumlar (0)