Eskişehir'de Çifteler Belediye Başkanı olarak seçilen Zehra Konakçı ve meclis üyeleri mazbatalarını alarak belediye binasının önünde bir araya geldi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Zehra Konakçı, Çifteler Belediye Başkanı olarak seçildi. Çifteler Adliyesi'nden mazbatalarını alan Konakçı ve meclis üyeleri, çelenk sunumunun ardından Çifteler Belediye Binası'nın önüne yürüdüler. Belediye Başkanı olarak halka hitaben konuşma yapan Konakçı, "Biz birlikte başardık, birlikte kazandık, Çifteler kazandı. Atamın izinden, cumhuriyetin ışığından asla ayrılmayacağım” diyerek makamını teslim aldı.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, 8. Olağan İl Kongresinin ardından mazbatasını aldı. Başkan Mustafa Özboyacı mazbatasını aldıktan sonra bakın neler söyledi
İran’da 14’üncü dönem cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyların yüzde 53.7’sini alarak cumhurbaşkanı seçilen Mesut Pezeşkiyan mazbatasını aldı. Detaylar haberimizde...
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde seçimi kazanan mahalle muhtarının 6 aylık ikamet şartı 2 gün eksik olunca Yüksek Seçim Kurulu (YSK) itiraz üzerine mazbatayı en çok ikinci oy alan adaya verdi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, Sur Belediyesinde mazbata töreni sonrasında, makam odasındaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözlerle ilgili soruşturma başlatıldı.
Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında mahalle veya köy muhtarlığı seçimlerini kazanan muhtarlar mazbatalarını aldı.
Yerel seçimlerin ardından geçtiğimiz haftalarda mazbatasını ve mührünü alarak görevine başlayan Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ilk nikahını kıydı.
Yorumlar (0)