ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir’de sabah saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış, hazırlıksız yakalanan esnafa zor anlar yaşattı.
Sabah saatlerinden itibaren kent genelinde etkinli olan şiddetli yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Günün ilk saatlerinden itibaren etkili olan yağmur, kent merkezinde hizmet veren esnafa zor anlar yaşattı. Yağan yağmurdan ürünlerini korumak isteyen esnaf, çözümü ürünlerinin üstüne branda örtmekte buldu.
Yağmur Beauty Güzellik Salonu’nun düzenlediği Altın Yağmuru kampanyası, müşterilerine altın ve özel hediyeler sunarak dikkat çekmeye devam ediyor.
Burdur ve ilçelerinde bu hafta hava durumu yağışlı geçecek. Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri yağmur etkili olacak. Detaylar için hemen tıklayın!
Çeltikçi Belediyesi, kapalı yağmur kanallarını açarak sel ve su baskını riskini azaltıyor. Başkan Ramazan Ezin yaptığı açıklamada, "Özde çalışıyoruz!" dedi. Detaylar için tıklayın.
Kepez Belediyesi Baraj Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi ve Göksu Mahallesi Nene Hatun Caddesi'ndeki yağmur suyu sorununu drenaj hattı ile çözdü.
Fethiye’de eğitim gören ve başarısıyla tanınan 12 yaşındaki Yağmur Sena Şakır, genç yaşında hayata veda etti. Tefenni’de gözyaşları arasında defnedildi. Detaylar haberimizde.
Yağmur Beauty Güzellik Salonu Sahibi Ayşegül Bülbül, Slimwell Group’un Belek’te düzenlediği Yıldızlar Kongresi’nde ödül aldı. Sektördeki başarısı taçlandı!
Yorumlar (0)