DÜZCE (İHA) – Düzce’de sobadan çıkan yangında ev alev topuna döndü. Küle dönen ev havadan drone ile görüntülendi.
Yangın, Azmimilli Mahallesi Pınar Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Münevver G.’ye ait evde sobadan yangın çıktı. Yangının çıktığını fark eden Münevver G., komşularının yardımı ile evden çıkarılırken bölgeye Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, alev alev yanan evi söndürmek için çalışma başlattı. Kısmi çökmelerin yaşandığı çatı sebebiyle ekipler güçlük yaşadı. Yangın 40 dakikalık çalışmanın ardından söndürülürken, yangın havadan drone ile görüntülendi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Burdur'un Bucak ilçesinde çıkan araç yangını sonrasında ekipler seferber oldu. Detaylar haberimizde..
Bursa’da 3 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangında yoğun dumana maruz kalan anne kız etkilendi. Detaylar haberimizde..
Malatya'da 150 işçinin kaldığı konteyner yatakhanede çıkan yangın büyük korku ve paniğe neden oldu.
Başakşehir'de çıkan yangında kimya deposundan alevler yükseldi. Ara ara patlamaların da yaşandığı yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Detaylar haberimizde..
Sakarya’nın Taraklı ilçesinde tavuk çiftliği içerisinde bulunan ve çalışanların kaldığı evde yangın çıktı.
Muş'ta sabah saatlerinde köy evinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.
Yorumlar (0)